ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα Futsal με ΑΜΕΚ Καψάλου


Πρεμιέρα σήμερα και στο Πρωτάθλημα Futsal και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικούς αγώνες. Το φετινό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων και μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης θα αρχίσει η διαδικασία της φάσης των play offs. Από πλευράς νέας παρουσίας σημειώνεται η συμμετοχή του ΘΟΪ Λακατάμιας για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Πρωτάθλημα.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ19:00ΟΜΟΝΟΙΑ - ARARAT
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ20:30ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ
Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ20:30ΑΝΟΡΘΩΣΗ
ΑΠΟΕΛ21:15ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ
.

Με ξεκάθαρο και αδιαπραγμάτευτο στόχο την επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού Futsal ρίχνεται σήμερα στα παρκέ ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας μετά την περσινή απώλεια των 2 τίτλων αισιοδοξεί και πιστεύει ότι θα ανακτήσει τα σκήπτρα και θα επανέλθει εκεί που ανήκει. Οι γαλαζοκίτρινοι θα φιλοξενήσουν απόψε την ΑΜΕΚ Καψάλου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» (αντί στο Λευκόθεο λόγω επιδιόρθωσης του παρκέ) στις 21:15 και θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο νέο μαραθώνιο.

Ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί με νέα έκδοση σε σχέση με πέρυσι. Με νέο προπονητή τον Γιάννο Μυλωνά, δυο καινούργιους ξένους, τον Guilherme Mosna Guirelli και τον Genario Benicio Peixoto, αλλά και με αρκετούς γηγενείς που διαθέτουν ποιότητα και εμπειρία ώστε να βοηθήσουν την ομάδα στην εκπλήρωση των στόχων της.

Οι γαλαζοκίτρινοι ενισχύθηκαν με τους τερματοφύλακες Χρίστο Κωνσταντίνου (ΑΕΛ) και Ανδρέα Μαλαό (Εθνικό Λατσιών), τον Παναγιώτη Σκαρπάρη (Ομόνοια), Παρασκευά Δάγγα (Εθνικό Λατσιών), Νεόφυτο Ανδρέου και Μοχάμετ Ομάρ Ελ Κεμπέ (αμφότεροι αγωνίζονταν στην Ελπίδα Αστρομερίτη).

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας μας
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Χρίστος Κωνσταντίνου
Ανδρέας Μαλαός
Αλέξανδρος Ζαντής

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ
Γιώργος Αλεξίου
Σάββας Ομήρου
Χρίστος Χριστοδούλου
Νεόφυτος Ανδρέου

ΦΤΕΡΑ
Χρίστος Ιακώβου
Παναγιώτης Σκαρπάρης
Ανδρέας Πλατής
Guilherme Mosna Guirelli
Leo Feitoza
Παρασκευάς Δάγγας

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Genario Benicio Peixoto
Μοχάμετ Ομάρ Ελ Κεμπέ
Λευτέρης Περικλέους
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]