ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Στα γαλαζοκίτρινα, Justin-B και Ashton Moore


Ακόμα δυο καλαθοσφαιριστές πρόσθεσε στο ρόστερ του ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, μετά τους Fleming Και Diamontre, που ανακοινώθηκαν χθες, σήμερα σειρά πήραν οι Justin Baker και Ashton Moore.

Υπέγραψε στον θρύλο ο Ashton Moore

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή Ashton Moore.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 1993, έχει ύψος 1.83μ και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ.

Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στη γερμανική ETB Wohnbau και είχε κατά μέσο όρο 11 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ ανά παιχνίδι.

Ο Ashton επέλεξε τον αριθμό 12.

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον Ashton Moore και του εύχεται επιτυχίες και τίτλους με τη φανέλα της ομάδας μας.


ΑΠΟΕΛίστας ο Justin Baker

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή Justin Baker. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 05 Ιανουαρίου του 1989, έχει ύψος 2.01μ και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ και σέντερ.

Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Εσθονίας με τη φανέλα της Rakvere Tarvas και είχε κατά μέσο όρο 19,3 πόντους, 8,7 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά παιχνίδι. 

Ο Justin επέλεξε τον αριθμό 5.

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον Justin Baker και του εύχεται επιτυχίες και τίτλους με τη φανέλα της ομάδας μας. 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]