ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Σέντρα στο Nicosia Futsal Cup (πρόγραμμα)


Σήμερα η σέντρα στο Nicosia Futsal Cup (πρόγραμμα)

Με τη συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΚ Αθηνών και της Κυπελλούχου ΑΕΛ και της ΑΕΚ Λάρνακας διεξάγεται το σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου το 3ο Nicosia Futsal Cup, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του καταδρομέα – αλεξιπτωτιστή του ’74, του λεβέντη Κρητικού Μανώλη Μπικάκη.

Το Σάββατο θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και την Κυριακή οι τελικοί. Όλα τα ματς θα διεξαχθούν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ για κάθε ημέρα του τουρνουά. Κάτοχοι της κάρτας Super Season θα μπουν δωρεάν.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής SUPERFOODS, τα κλιματιστικά GREE, τα ελαστικά Hankook, το τυπογραφείο Landas, το γυμναστήριο Eurogym, η Papa John’s Pizza, η Opium Works και το  εξιδεικευμένο εργαστήριο BHS Diagnostics.

Χορηγός μετακινήσεων είναι η Kapnos Airport Shuttle και Χορηγός Φιλοξενίας το Europa Plaza Hotel. Και οι τέσσερις αγώνες θα μεταδοθούν από τον Alfasports Web tv.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου
16:00    ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας
18:00    ΑΕΛ – ΑΕΚ Αθηνών

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου
14:00    Μικρός Τελικός
16:00    Μεγάλος Τελικός

Τους τελικούς θα ακολουθήσουν οι απονομές και η απόδοση μεταθανάτιας τιμής στο Μανώλη Μπικάκη, την οποία θα παραλάβει ο Υποδιοικητής της ΕΛΔΥΚ, Αντισυνταγματάρχης Πεζικού Βασίλειος Κολιός.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]