ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην ΟΠΑΠ Basket League ο ΑΠΟΕΛ, όπου επικράτησε εντός έδρας (στο «Κίτιον» λόγω τιμωρίας) του Απόλλωνα με 96-67. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν καλύτεροι στην αναμέτρηση πέτυχαν μία δίκαιη νίκη, απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Έβρικ Γκάρι με 26 πόντους (6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασσίστ).

Ρεσιτάλ στην πρεμιέρα

Εύκολο ήταν το πρώτο βράδυ του ΑΠΟΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας κέρδισε εύκολα τον Απόλλωνα με 96-67 στο «Κίτιον», μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας Ανδρών και ταυτόχρονα συνέχισε την εκπληκτική παράδοση στις πρεμιέρες. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας και του αγώνα ο Gary με 26 πόντους, ακολούθησαν οι Baker και Moore με 17 και 11 αντίστοιχα. Ντεμπούτο έκαναν οι Καραγιάννης, Καραμπατάκης και Zdravic. Το προσεχές Σάββατο (21/10) ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενηθεί από τον πρωταθλητή Κεραυνό στην κλειστή αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας» (16:00).

Δυνατά και με πολλή διάθεση μπήκε στο παρκέ ο ΑΠΟΕΛ στη σημερινή αναμέτρηση. Η ομάδα του Τόνι Κωνσταντινίδη μετά το 0-2 απέκτησε τα ηνία του αγώνα και δεν κοίταξε ξανά πίσω. Δημιούργησε διαφορά από το 1ο δεκάλεπτο, την οποία άνοιγε συνεχώς και εν τέλει έφτασε στην επιβλητική νίκη με 96-67.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας πέτυχε 56 πόντους, 28 σε κάθε δεκάλεπτο και πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά ασφαλείας 22 πόντων. Οι καλαθοσφαιριστές του κ. Κωνσταντινίδη προηγήθηκαν με 7-4, 17-10 και έκλεισαν την 1η περίοδο με 28-19. Στο 2ο δεκάλεπτο, η ομάδα μας με σερί 11 πόντων διεύρυνε το προβάδισμα της σε 40-19, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (56-34).

Στην 3η περίοδο, ο αγώνας ήταν πιο ισορροπημένος, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ ουδέποτε έχασε τον έλεγχο. Οι γαλαζοκίτρινοι διαχειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους αποτέλεσμα, το οποίο αύξησαν κατά δυο πόντους και πήγαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με το +24 (74-50).

Η ομάδα μας δεν επαναπαύτηκε από το μεγάλο προβάδισμα, συνέχισε με τον ίδιο ζήλο και συνεχώς ανέβαζε τη διαφορά, η οποία έφτασε στο +36 (94-58). Παρ’ όλα αυτά το πρώτο ροζ φύλλο αγώνος έγραψε 96-67 υπέρ του ΑΠΟΕΛ. 

ΑΠΟΕΛ (Τ. Κωνσταντινίδης): Gary 26, Ιερωνυμίδης 10, Moore 11, Harris 8, Baker 17, Fleming 10, Πηλαβάς, Κασκίρης 2, Κούνας 10, Καραμπατάκης, Zdravic 2, Καραγιάννης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]