ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: ΑΠΟΕΛ - ΔΟΞΑ #7η, Με αυτούς που έχουμε


Στη Λάρνακα και στο στάδιο ΓΣΖ εκδράμει σήμερα «Παρασκευή και 13» το ΑΠΟΕΛ, για να αντιμετωπίσει την Δόξα Κατωκοπιάς για την 7η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Cyta, εκπληρώνοντας την τελευταία κεκλεισμένων των θυρών ποινή που κουβαλά από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Η 7η αγωνιστική αρχίζει σήμερα Παρασκευή στο ΓΣΖ με τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ και της Δόξας και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας γίνεται στο ΓΣΖ, λόγο της επανασποράς του γρασιδιού στο στάδιο της πρωτεύουσας ΓΣΠ. Δικαίωμα παρακολούθησης του σημερινού αγώνα έχουν οι συνταξιούχοι άνω των 65 ετών, παιδιά κάτω των 12 ετών εφόσον συνοδεύονται από τις μητέρες τους και άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα. Ο αγώνας είναι δωρεάν.

Μια στρατιά από εννέα (9) πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται σήμερα στη διάθεση του Ελλαδίτη προπονητή κυρίου Γιώργου ΔΩΝΗ, αφού έχουν μείνει εκτός αποστολής λόγο τραυματισμών, μικροενοχλήσεων και ξεκούρασης.

Οι τραυματισμοί θερίζουν και πάλι στον «Αρχάγγελο», νοσοκομείο ο «Αρχάγγελος» κλπ είναι διάφοροι από τους τίτλους που κοσμούν τις ιστοσελίδες σήμερα. Για να είμαστε ειλικρινείς, τι άλλο από κακοτυχία και ατυχείς συγκυρίες μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτό το γεγονός;

Με τους δεκαέξι (16) που έχει στη διάθεση του ο κ. Δώνης θα προσπαθήσει να συγκροτήσει την ενδεκάδα που θα του φέρει το τρίποντο που είναι και το μοναδικό ζητούμενο.

Να σημειωθεί ότι η 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta είναι αφιερωμένη στο ‘Ιδρυμα Medic Alert. Στους αγώνες της αγωνιστικής, κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, μικρά παιδιά θα μεταφέρουν πανό με περιεχόμενο που θα προβάλει το έργο του Medic Alert.

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, 19:00 ΑΠΟΕΛ - Δόξα (Cytavision Sports 1)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Waterman, Gudiño.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βούρος, Αλεξάνδρου, Μερκής, Rueda.
ΜΕΣΟΙ: Morais, Farías, Souza, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Zahid, Ebecilio.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: De Camargo, Poté.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Μιλάνοφ, ΕΦΡΑΙΜ, Lago, Sallai, Vinícius, Oar, Bertoglio, Carlão και Ιωάννου.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
Waterman
Βούρος - Μερκής - Rueda - Αλεξάνδρου (C)
Morais - Farias
Zahid - Souza - Αλωνεύτης
De Camargo

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Τιμόθεος Χριστοφή με βοηθούς διαιτητές τους Δώρο Τούρο και Χρίστο Ε. Χρίστου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρίστος Κωνσταντίνου και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Ιωάννου.

ΚΑΡΤΕΣ:
1 Morais
1  Carlao
1 Farias
1 Souza
1 Waterman
Ο Λάγο εξέτισε την τιμωρία των 2 αγωνιστικών για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε με την Ανόρθωση.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε συνταξιούχους άνω των 65 ετών, παιδιά κάτω των 12 ετών εφόσον συνοδεύονται από τις μητέρες τους και άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.
Οι φίλαθλοι μας οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια ηλικίας και φύλου, θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από την είσοδο 2 της Δυτικής κερκίδας του Σταδίου ΓΣΖ την ημέρα του αγώνα.
Για τις ανάγκες αυτού του αγώνα θα είναι διαθέσιμη για τους φιλάθλους μας η Δυτική κερκίδα και δεν θα υπάρχει ταξιθέτηση.
Η είσοδος 2 θα ανοίξει στις 18:00 και ο αγώνας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από την συνδρομητική πλατφόρμα της Cytavision στο κανάλι 201
και σε τάμπλετς και κινητά με την εφαρμογή  On The Go ή σε  Live Streaming


LIVEstream: 
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ.
Η θέαση και η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1). Ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί για πελάτες εκτός Κύπρου.

Συνέχεια στην παράδοση της LIVE ζωντανής γραπτής περιγραφής από την ιστοσελίδα μας. Ραντεβού στις 18:30.

ΔΟΞΑ:
Σε έξι αγώνες η Δόξα μάζεψε δέκα βαθμούς και ισοβαθμεί στη 2η θέση με την ΑΕΚ και την ΑΕΛ ενώ το ΑΠΟΕΛ έχει 7 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στις 2 ομάδες με τον ΑΠΟΕΛ ως γηπεδούχο, ο ΘΡΥΛΟΣ κέρδισε 7 φορές, ηττήθηκε 1, ενώ 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Τα τέρματα: 26-12
13/10/17 ΑΠΟΕΛ ?-? ΔΟΞΑ
02/10/16 ΑΠΟΕΛ 2-0 ΔΟΞΑ
03/01/16 ΑΠΟΕΛ 1-2 ΔΟΞΑ
10/11/14 ΑΠΟΕΛ 0-0 ΔΟΞΑ
22/02/14 ΑΠΟΕΛ 5-1 ΔΟΞΑ
16/09/12 ΑΠΟΕΛ 3-1 ΔΟΞΑ
21/11/10 ΑΠΟΕΛ 3-1 ΔΟΞΑ
26/09/09 ΑΠΟΕΛ 3-0 ΔΟΞΑ
01/09/08 ΑΠΟΕΛ 3-2 ΔΟΞΑ
02/09/07 ΑΠΟΕΛ 3-2 ΔΟΞΑ
26/10/03 ΑΠΟΕΛ 3-3 ΔΟΞΑ

LIVE:
ΑΠΟΕΛ 2-0 ΔΟΞΑ, Εφραίμ 1, Γιαννιώτας 1. Διαιτητής Ν.Αθανασίου 2-0 02/10/2016

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]