Μακρυά από τα μικροκομματικά συμφέροντα (παν.συ.φι.)


Ο ΑΠΟΕΛ ανήκει στον κόσμο του και μόνο... 
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ-Ανακοίνωση 09.11.2017

Μια μέρα μετά τη συμπλήρωση 91 χρόνων ζωής του ένδοξου σωματείου μας, δυστυχώς υποχρεούμαστε να παρέμβουμε για κάποια γεγονότα τα οποία δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστα. 

 Ως Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και καταδικάζουμε με τον πλέον απόλυτο τρόπο την παρουσία κομματικών προσώπων στην εορταστική εκδήλωση του σωματείου και των βετεράνων ποδοσφαιριστών. Σεβόμαστε τους παλαίμαχους και τα όσα έχουν προσφέρει ΟΜΩΣ απαιτούμε να δείχνουν τον ανάλογο σεβασμό στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που αποτελεί τον σημαντικότερο πυλώνα των επιτυχιών της ομάδας. Με τεράστια απέχθεια υποχρεωθήκαμε ψες να παρακολουθήσουμε στα ΜΜΕ τα εν λόγο άτομα να καπηλεύονται προκλητικά το όνομα και το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ μας για να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα με τις ευλογίες του προέδρου του σωματείου. Εναντιωνόμαστε κάθετα σε οποιαδήποτε ενέργεια προώθησης κομματικών συμφερόντων μέσω του σωματείου μας ή προσπάθεια σύνδεσης του ΑΠΟΕΛ μας με κόμματα και ψηφοθηρικά παιχνίδια

Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ θεωρούμε την παρουσία των εν λόγο ατόμων ως ύβρεις προς το σωματείο μας, στις αξίες και στα ιδανικά που εκπροσωπεί. Κρούομε τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιούμε ότι οι αντιδράσεις μας σε τέτοιους είδους ενέργειες από εδώ και στο εξής δεν θα είναι καθόλου ήπιες.

Ο ΑΠΟΕΛ ανήκει στον κόσμο του και μόνο. 

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

χοχοι

[χοχα][twocolumns]

ΠΑΝΣΥΦΙ

[ΠΑΝΣΥΦΙ][twocolumns]

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

[ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ][twocolumns]