ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Διοίκηση / Επιτροπή Προγραμματισμού «I ΚΝΟW WHAT YOU DID LAST SUMMER» | (AntiVirus)


I ΚΝΟW WHAT YOU DID LAST SUMMER

Απευθυνόμαστε προς τη Διοίκηση και ειδικότερα προς την Επιτροπή Προγραμματισμού βαθμολογώντας τη μεταγραφική περίοδο.

Επιλογή προπονητή: 0/10 Πήραμε ένα βοηθό προπονητή, με ψηλό κασέ χωρίς να γνωρίζει την κυπριακή, ποδοσφαιρική νοοτροπία. Το λάθος φάνηκε περίτρανα μέσα από μόνο μερικούς αγώνες στα προκριματικά, ο οποιος απολύθηκε με μεγάλη αποζημίωση και τώρα εργάζεται στη χώρα του σαν σχολιαστής αγώνων σε τηλεοπτικό σταθμό.

Τερματοφύλακες: 2/10 Είχαμε δύο ισάξιους με ψηλό κασέ τερματοφύλακες, (Βάντερ, Πάρντι) μαζί με τον μικρό Παρασκευά σαν τρίτο. Η επιλογή του Ρομό ήταν σωστή προερχόμενος από μια καλή σεζόν με ΑΕΛ, ο οποίος βρίσκεται με υποσχετική στο Βέλγιο και με προοπτική να επιστρέψει στην ομάδα μας. Η επιλογή του Νεόφυτου Μιχαήλ, περσινή μεταγραφή δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου προοπτικές για την ομάδα μας αφού ούτε στην ομάδα που δόθηκε (Άρη) δεν παίζει.. άρα γιατί τον πήραμε; Η αντικατάσταση του Πάρντο με τον νεαρό Γκουντίνιο για να αδειάσει ακόμη μια θέση στο ρόστερ κρίνεται λανθασμένη, αφού ο Πάρντο, θα μπορούσε να κυπριοποιηθεί* εν όσον βρισκόταν στην ομάδα μας και όχι να αποδεσμευτεί με μεγάλη αποζημίωση. Συνεχίζοντας η επιλογή του νεαρού Γκουντίνιο, χωρίς καθόλου εμπειρίες και παιχνίδια, φάνηκε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας με αποτέλεσμα η ομάδα να αποκτήσει καινούριο τερματοφύλακα, τον Πέρεθ για να αντικαταστήσει τον τραυματία Βάντερμαν.

Αμυντικοί: 9/10 Οι προσθήκες των Κάρλαο και Ρουέδα κρίνονται απόλυτα επιτυχημένες, ακόμη και αυτή του Βούρου ο οποίος μπορεί να παίζει σαν αμυντικός και δεξί μπακ. Η αποδέσμευση του Κύπρου Χριστόφορου θα μπορούσε να αποφευχθεί αφού πρόκειται για ένα Κύπριο με χαμηλό κασέ ποδοσφαιριστή ο οποιος θα μπορούσε να βρίσκεται στο ρόστερ σαν εναλλακτική επιλογή.

Μέσοι: 3/10 Η επιλογή των Φαρίας και Σόουζα για να δώσουν επιπλέον δύναμη και βοήθειες στο κέντρο αλλά και σαν αντικαταστάτες των Μοράις, Βινίσιους κρίνονται ως ανεπαρκείς αφού ο Φαρίας δεν έδειξε ότι μπορεί να τους αντικαταστήσει ενώ ο Σόουζα είναι ακόμη ανέτοιμος (μήνα Νοέμβριο) και δεν προσέφερε τίποτα μέχρι τώρα. Η επιλογή της παραχώρησης του Αρτυματά έστω και με υποσχετική αφαιρεί από την ομάδα μας ένα καλό Κύπριο παίκτη χωρίς να τον έχουμε αντικαταστήσει με ένα άλλο Κύπριο.

Πλάγιους επιθετικούς: 2/10 Η επιλογή του Όαρ, αριστερό εξτρέμ, στην αρχή φάνηκε ότι ήταν αρκετά καλή αφού έδειξε ότι είναι αρκετά ικανός στα προκριματικά. Με την έλευση όμως του Δώνη και μετά από κάποιους τραυματισμούς έμεινε στο περιθώριο. Η αποχώρηση Γιαννιώτα δεν αναπληρώθηκε ποτέ, ενώ με τα συχνά προβλήματα τραυματισμών του Εφραίμ η ομάδα έπαιξε όλα τα παιχνίδια χωρίς καθαρό δεξί φτερό. Μια θέση που θα μπορούσε πολύ εύκολα να καλυφθεί με έναν πολύ ποιοτικό παίκτη. Ακόμη και η αγορά των πολλά υποσχόμενων Κύπριων Μακρή και Αντώνιου μέχρι στιγμής είναι ανούσια αφού δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου.

Μεσοεπιθετικούς παίκτες: 8/10 Έστω και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, σπαταλώντας αρκετά εκατομμύρια, η ομάδα απέκτησε Σαλάι και Ζαχίντ, οποίοι φαίνεται ότι μπορούν να δώσουν αρκετές βοήθειες σε βάθος χρόνου.

Επιθετικοί: 3/10 Με τη φυγή του Πιέρου και γνωρίζοντας ότι η ομάδα μας αποδυναμώνεται, διατήρησε στο ρόστερ τον αρκετά καλό αλλά 34 χρόνων Ντε Κα Μάρκο και απέκτησε τον 33 χρόνων Ποτέ. Θα μπορούσαν να αποκτήσουν έναν η ακόμη και δύο πιο νεαρούς αλλά και πιο ποιοτικούς παίκτες αφού έβαλαν στα ταμεία αρκετά λεφτά με την πώληση του Πιέρου,  κάνοντας ακόμη και την υπέρβαση.

Κύριοι αποτύχατε παταγωδώς. Ακόμη και η σωστή επιλογή του Δώνη δεν σας προσθέτει βαθμούς.
Τελική βαθμολογία: 3,8/10
«AntiVirus»
*διόρθωση, και Κύπριος να γινόταν ο Πάρντο, πάλι σαν κοινοτικός θα μετρούσε...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]