ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΔΩΝΗΣ: «Αυτό το ποδόσφαιρο θέλω να βλέπω από την ομάδα μου» | Milojević: «Πιστεύαμε ότι η σκέψη του ΑΠΟΕΛ θα ήταν στο Λονδίνο» (βίντεο)


 - Στεναχωρήμενος με τους τραυματισμούς (παρά τη νίκη της ομάδας του), παρουσιάστηκε ο Γιώργος Δώνης στην διάσκεψη τύπου των προπονητών δηλώνοντας σχετικά «Στεναχωριέμαι πως τώρα που άρχισε να ρολάρει η ομάδα είχαμε δύο τραυματισμούς, με τους ΚΑΡΛΑΟ και ΖΑΧΙΤ.

Γιώργος Δώνης, προπονητής ΑΠΟΕΛ:
«Θεωρώ ότι κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, αυτό το ποδόσφαιρο θέλω να βλέπω από την ομάδα μου.

Ήταν ένα ημίχρονο με πολύ καλή δημιουργία, απειλούσαμε και από τον άξονα και από τα άκρα, αλλά δεν είχαμε τα καλύτερα τελειώματα.
Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το ημίχρονο και να βελτιώσουμε τα τελειώματα μας».
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε το ίδιο καλά, αλλά ήταν φυσιολογικό να αγχωνόμαστε αλλά τελικά πήραμε την νίκη πιο δύσκολα απ’ όσο έδειχνε ο αγώνας.
Στεναχωριέμαι πως τώρα που άρχισε να ρολάρει η ομάδα είχαμε δύο τραυματισμούς με τον Καρλάο και τον Ζαχίντ που εύχομαι να μην είναι σοβαροί.
Όταν παίζεις απέναντι σε καλύτερες ομάδες πρέπει να είμαστε συμπαγείς.
Φτάσαμε να έχουμε δύο πόντους μαζί με την Ντόρτμουντ και εύχομαι η ροή του αγώνα να πάει καλά για να διεκδικήσουμε είτε την νίκη είτε την ισοπαλία.
Για τη διαιτησία... δεν μπαίνω στην διαδικασία να σχολιάσω τη διαιτησία, όπως και τότε απέναντι στον Εθνικό όπου παίχτηκαν μόνο 7 λεπτά ποδόσφαιρο.
Δεν θέλω να σχολιάζω, όμως όπως κάποιες φορές έχουμε κακή απόδοση εμείς έχουν και οι διαιτητές. Για τις φάσεις δεν έχω άποψη νομίζω ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο και σε εμάς και στον Ερμή.

ΒΙΝΤΕΟ:

Goran Milojević, προπονητής Ερμή Αραδίππου.
«Καλησπέρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να παίξω σε έτσι παιχνίδι εναντίων του ΑΠΟΕΛ.

Πιστεύω ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, πιστεύαμε ότι η σκέψη του ΑΠΟΕΛ θα ήταν στο Λονδίνο. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ και του εύχομαι ότι καλύτερο, εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Δόξα που είναι ένα σημαντικό παιχνίδι».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]