ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Στα προημιτελικά μέσω παράτασης, ΑΠΟΕΛ 90-83 ΕΝΠ (φώτος)


Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, όπου μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση που οδηγήθηκε στην παράταση επικράτησε με 90-83 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο Λευκόθεο. Με την νίκη αυτή ο ΑΠΟΕΛ κατέλαβε την 3η θέση στην βαθμολογία και στην προημιτελική φάση των play off θα αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ η ΕΝΠ ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια στην 4η θέση, και θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΕΘΑ Έγκωμης στην συνέχεια.

Αντώνης Κωνσταντινίδης: «Τελικός την Τετάρτη, σας περιμένουμε στο Λευκόθεο»

***ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***


Με τσαμπουκά στην παράταση - 25/03/2018



Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε στην παράταση την ΕΝΠ με 90-83 στο Λευκόθεο για την 21η και τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Basket League. Η ομάδα μας τερμάτισε στην 3η θέση και θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Απόλλωνα με πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα μας σε όλα τα δεκάλεπτα ξεκίνησε από μέτρια ως κακά και έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει, ωστόσο στις τρεις περιπτώσεις ανέβαζε ρυθμούς και ξέφευγε στο σκορ. Στο τελευταίο οι καλαθοσφαιριστές του κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη δεν είχαν τη λύση και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. ΕΝΠ

Στην 1η περίοδο οι γαλαζοκίτρινοι έχαναν με 5-9, αλλά όταν συγκεντρώθηκαν πήραν το προβάδισμα, σταδιακά το ανέβαζαν και εν τέλει έκλεισαν στο +8 (25-17).

Στο 2ο δεκάλεπτο ο αντίπαλος κατέβασε τη διαφορά μέχρι τον πόντο (33-32), ωστόσο η παρατεταμένη αντεπίθεση, δημιούργησε σερί 12-4 και έστειλε την ομάδα μας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα εννέα πόντων (45-36).

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στην 3η περίοδο, όπου η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα στο παρκέ, είδε τη διαφορά να κατεβαίνει στο καλάθι (51-49) και στη συνέχεια αντέδρασε (57-51). Έφτασε τη διαφορά για δεύτερη φορά στο +11 (62-51) και πήγε στο τελευταίο δεκάλεπτο με πλεονέκτημα εφτά πόντων (62-55).

Στην τελευταία περίοδο οι καλαθοσφαιριστές του κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη είδαν τη διαφορά να μειώνεται συνεχώς και στο τέλος να ροκανίζεται. Η ΕΝΠ πέρασε μπροστά με 76-79, αλλά η ομάδα μας απάντησε με τρίποντο και έστειλε τον αγώνα στην πεντάλεπτη παράταση.

Εκεί, οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν πιο συγκεντρωμένοι και απαιτητικοί και με τη βοήθεια του κόσμου έφτασαν σε μια δύσκολη αλλά σημαντική νίκη με 90-83.

.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]