ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τα "πήρε" κι έφυγε


Πόσα πήρε όμως κι έφυγε;

Άγνωστο, αφού ο αντιντεβινσέντι Μπερτόλιο αμειβόταν με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο από τον ΑΠΟΕΛ, ίσως και από τα ακριβότερα, το οποίο ξεπερνούσε τις 300,000 χιλιάδες ετησίως κλειστό μέχρι το 2019*.

Πόσα θα τον έχουν συμφωνήσει οι Καζακστανοί;
Σίγουρα την διαφορά που προκύπτει από το νέο συμβόλαιο του Φακούντο θα την έχει καλύψει ο ΑΠΟΕΛ, γιατί δεν νομίζω να είναι τόσο βλάκας ο Αργεντίνος να δεχθεί λιγότερα. Ο ποδοσφαιριστής πήγε στην νέα του ομάδα υπό το καθεστώς του ελεύθερου ποδοσφαιριστή, κάτι που σημαίνει ακριβώς αυτό που αναφέραμε πιο πάνω, ότι πήρε ένα πολύ σεβαστό ποσό από τον ΑΠΟΕΛ για να δεχθεί να σπάσει το συμβόλαιο του.

Στα συν της αποχώρησης του 27χρονού είναι η εξοικονόμηση των χρημάτων που θα συνέχιζε να πληρώνει ο ΑΠΟΕΛ στον ποδοσφαιριστή χωρίς να παίρνει τα σχετικά αγωνιστικά ανταλλάγματα, αφού διαγράφηκε από το ρόστερ για να επανεγγραφή ο Μπόϊ Βάτερμαν.

Πως έγινε η μεταγραφή..

Η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες στο Καζακστάν παραμένει ακόμα ανοικτή λόγω της χειμερινής διακοπής του πρωταθλήματος κι αυτό είναι κάτι που εκμεταλλεύτηκε η FC Ordabasy να αποκτήσει την Μπερτόλιο από τον ΑΠΟΕΛ.

Το σχετικό δημοσίευμα από την Ουκρανική ιστοσελίδα football.sport.ua

*Σημείωση: Σύμφωνα με έγκυρη πηγή, αφού ποτέ δεν λέγονται επίσημα αυτά τα πράγματα, το συμβόλαιο του Μπερτόλιο ήταν για 2+1 χρόνια και έπρεπε να ξεπεράσει το 75% των συμμετοχών  για να ανανεωθεί αυτόματα μέχρι το 2019. Και σίγουρα οι συμμετοχές του τα δύο τελευταία χρόνια απέχουν κατά πολύ από το 75%, άρα μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα πληρωνόταν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]