ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Νίκη και πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Futsal (ΑΕΛ 3-7 ΑΠΟΕΛ)


Μάγκικη πρόκριση με 7αρα στη Λεμεσό
06/03/2018

Τη νίκη πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Futsal πανηγυρίζει το ΑΠΟΕΛ που κέρδισε την ΑΕΛ στο «Σπύρος Κυπριανού» με 7-3. Δυο τέρματα πέτυχαν οι Leo και Πλατύς, από ένα οι Ομήρου, Ιακώβου και Χριστοδούλου. Μεγάλη εμφάνιση, την καλύτερη του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Ανδρέας Μαλαός.

Την 3η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε η ομάδα μας επί της ΑΕΛ. Η σημερινή ήταν η πιο σημαντική από όλες, καθώς χάρισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Το ΑΠΟΕΛ προσπάθησε από την αρχή της αναμέτρησης να επιβάλει το ρυθμό του και να αποκτήσει προβάδισμα από το 1ο ημίχρονο, αλλά βρήκε απέναντι του ένα πολύ αξιόμαχο αντίπαλο. Η ομάδα μας απώλεσε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, σκόραρε τρία τέρματα και πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ της 3-2.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίχτες του Γιάννου Μυλωνά ήταν πολύ καλύτεροι, πιο ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί. Πέτυχαν ακόμη τέσσερα τέρματα, δέχθηκαν ένα χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Ανδρέα Μαλαού και πήραν τη μεγάλη νίκη πρόκριση με 7-3.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]