«Σήμερα απλώς αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα» Νεκτάριος Πετεβίνος
«ΘΑ είναι η μεγαλύτερη αυτοκτονία στην Ιστορία του ποδοσφαίρου αν ο ΑΠΟΕΛ χάσει αυτό το πρωτάθλημα» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ, ΑΠΟΕΛ 2-1 Απόλλων, ο εκπρόσωπος τύπου των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος.
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:
«Θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα που δείξαμε σήμερα και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
Θα είναι η μεγαλύτερη αυτοκτονία στην Ιστορία του ποδοσφαίρου αν καταφέρουμε να χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα.
Ο ΑΠΟΕΛ δίκαια κέρδισε σήμερα αφού επικράτησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου σίγουρα μας αδικεί αφού χάσαμε πολλές ευκαιρίες μετά το γκολ του Απόλλωνα.
Και στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και να τελειώσουμε το παιχνίδι πολύ πιο νωρίς.
Αυτό που συνέβη σήμερα με τον κόσμο στο ΓΣΠ, από πλευράς κερκίδας είναι πρωτοφανές και δεν έχει ξανασυμβεί από την αρχή λειτουργίας του σταδίου.
Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να μας ακολουθήσουν και στο Τσίρειο τουλάχιστον 4-5 χιλιάδες κόσμου ενώ και στην τελευταία αγωνιστική με την Ανόρθωση θα πρέπει να έχει το ΓΣΠ την ίδια ακριβώς εικόνα.
Δεν μπορούμε να έχουμε μόνο απαιτήσεις από την ομάδα.
Έχω ακούσει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Απόλλωνας και πόσο καλή επίθεση έχει.
Αυτό που βλέπω είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ είχε την ίδια συγκομιδή και παραγωγικότητα στην επίθεση.
Σήμερα απλώς αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα αφού κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό».
Post A Comment
No comments :