ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Επιστρέφουμε.. το βρώμικο παιγνίδι σας το γυρίζουμε μπούμερανγκ» (ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ)


«Παραλύουμε την Λευκωσία, Κάνουμε το ΓΣΠ ηφαίστειο και να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα, σαν να είναι το πρώτο μας» αυτό είναι το ουσιαστικό μήνυμα για την επιστροφή των οργανωμένων στο ΓΣΠ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ (23.4.2018 - 23:00)

Ζούμε στιγμές πρωτόγνωρες σε παγκόσμιο επίπεδο με αυτά που βλέπουμε και μαθαίνουμε, μία ομάδα να ασκεί πιέσεις για να μην έρθουν οι δικοί τους οπαδοί στον τελικό του πρωταθλήματος, μόνο και μόνο για να μην πάνε στο γήπεδο ούτε και οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας. Μόνο από αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο πολύ φοβούνται τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Είναι άξιο απορίας το πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει μια μικρομεσαία ομάδα για να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα.

Όταν ξεκινήσαμε την αποχή σε όλους τους αγώνες, ακόμη και στους εντός έδρας όπου το μέτρο ίσχυε για τους αντιπάλους και όχι για εμάς, το κάναμε με σκοπό να ασκηθούν πιέσεις σε όλους όσους ασχολούνται με το κυπριακό ποδόσφαιρο. Η αποχή που τηρήθηκε από εμάς και τους οπαδούς των άλλων τριων ομάδων της εξάδας είχε ως αποτέλεσμα την κοινή αποδοχή όλων των εμπλεκομένων ότι το συγκεκριμένο μέτρο έχει αποτύχει. Ο πρόεδρος της κοπ μάλιστα δήλωσε πως το μέτρο αυτό δεν θα ισχύει μετά το τέλος της σεζόν.

Για ποιο λόγο λοιπόν συνεχίζεται να εφαρμόζεται ένα μέτρο το οποίο έχει ημερομηνία λήξης; Ποιός είναι αυτός ο αδιάλλακτος παράγοντας που ασκεί πιέσεις και ευθύνεται για τη διατήρηση του μέτρου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος; Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ΟΛΟΙ από λεμεσό μεριά. Οπαδοί και διοίκηση του απόλλωνα είναι μαζί οι πιο δυνατοί πυλώνες για τη διατήρηση του παράνομου μέτρου ταυτοποίησης.

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που η αποχή έφερε σημαντικά αποτελέσματα και πλέον η αποχή μας σε συνδιασμό με τη γελοία στάση των οπαδών του απόλλωνα δίνει κίνητρο σε παράγοντες να ασκούν πιέσεις για τη διατήρηση του μέτρου. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει καλέσει ανοικτά αυτή του απόλλωνα, τόσο μέσω ανακοίνωσης αλλά και στη σύσκεψη της αστυνομίας, να πορευθούν μαζί έτσι ώστε στο μεταξύ μας παιχνίδι να μην ισχύει η ταυτοποίηση για τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ οπαδούς. Εμείς με τη σειρά μας έχουμε καλέσει επανειλημμένως τους οπαδούς του απόλλωνα να ταχθούν ενάντια στο μέτρο και να πιέσουν τη διοίκηση τους για να αντιταχθεί του μέτρου στο μεταξύ μας παιχνίδι, που προβλέπει ταυτοποίηση ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ. Διοίκηση και οπαδοί του απόλλωνα επιθυμούν να ισχύει η ταυτοποίηση για τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ οπαδούς. Δεν έχουμε ξαναδεί πουθένα τέτοια ξεφτίλα, πουθενά!!! Φυσικά γνωρίζουμε γιατί το κάνουν αυτό, αφού ξέρουν πολύ καλά πως εμείς απέχουμε σε όσα παιχνίδια ισχύει η ταυτοποίηση.

Η πρόεδρος του απόλλωνα λοιπόν μαζί με τα κοριτσάκια που τον υποστηρίζουν προσπάθησαν να παίξουν ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι στη πλάτη του ΑΠΟΕΛ. Πιστεύουν πως χωρίς την ένθερμη υποστήριξη των Πορτοκαλί μπορούν να περάσουν αλώβητοι από το ΓΣΠ. Προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι εμείς πολεμούμε το μέτρο αυτό με κάθε τρόπο να χρησιμοποιήσουν δηλαδή την στάση των οπαδών του ΑΠΟΕΛ εναντίον του ίδιου του ΑΠΟΕΛ.

Οι Πορτοκαλί τήρησαν την αποχή με όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν, με όλες τις ομάδες που πολέμησαν εναντίον του μέτρου. Τώρα αυτοί οι γελοίοι πιστεύουν πως για ακόμη μία φορά θα παλέψουμε για τα δικά τους δικαιώματα, να παλέψουμε για να μην ταυτοποιηθούν οι οπαδοί μίας ομάδας που τόσο η διοίκηση τους όσο και οι ίδιοι τους οι οπαδοί με την στάση τους, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟYΣ.

Εμείς λοιπόν, πιόνια του κάθε τυχάρπαστου δεν θα γίνουμε ποτέ, δεν έχουμε σκοπό να παίξουμε το παιχνίδι του απόλλωνα και των οπαδών τους που τους βλέπουμε και στα εντός και στα εχτός. ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ.

Με έκτακτη συνάντηση όλων τον Συνδέσμων και με όριμη σκέψη για το καλό του ΑΠΟΕΛ και των οπαδών του, αποφασίσαμε να ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΣΠ ΗΦΑΙΣΤEIO, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣE Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΗΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΕΣ. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΡΜΗ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΙΞΑΤΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ. ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΑΤΕ, ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Κοιτάξτε λοιπόν στον καθρέφτη όλοι εσείς που με ύπουλο τρόπο προσπαθήσατε να κρατήσετε τον μεγάλο κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ μακριά από την ομάδα και σκεφτείτε πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είσαστε.

ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΓΣΠ, Ε ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΓΣΠ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΦΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ.

ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]