Naga Pay

NAGA PAY MONEY EMPOWERED

«Δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση για κανένα παίκτη του ΑΠΟΕΛ» Ε.Τ.


«Με βάση τους κανονισμούς και τα έγγραφα που έχουμε στην κατοχή μας, θεωρούμε ότι ο Ανδρέας Κατσαντώνης είναι ελεύθερος και τον εντάξαμε στην ομάδα μας ως ερασιτέχνη» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την Εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».


ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ, αναλυτικά:

Για την πρόταση του ΑΠΟΕΛ για τον αριθμό των ξένων στην ΚΟΠ: 
«Δεν ήταν θέμα η εισήγηση του ΑΠΟΕΛ προς ψηφίσει. Δεν έχουμε πάρει κάποια απάντηση. Στην επιστολή που στείλαμε που πρέπει όλα τα σωματεία να στείλουν εμείς θα αναφέρουμε και αυτό το θέμα. Τα δεδομένα μας εμάς είναι 15 κοινοτικοί και 5 ξένοι, όπως είναι τα υπάρχοντα δεδομένα. Δεν αλλάζει κάτι».

Για τα αυξημένα έσοδα στην Ευρώπη: 
«Τα έσοδα της Ευρώπης ήταν έτσι κι αλλιώς εξωπραγματικά για την Κύπρο. Το γεγονός ότι τα έσοδα έχουν αυξηθεί είναι κάτι που γνωρίζαμε. Το τι άλλαξε στο φορμάτ έχει να κάνει με την πίεση των μεγάλων, οι μικροί όπως εμάς έχουμε εξασφαλίσει την δεύτερη ευκαιρία και αυξημένα έσοδα στο Europa. Είναι μια κατάσταση ισορροπημένη. Είναι κατ’ αρχήν αγωνιστικός ο στόχος μας και όχι το οικονομικό. Θέλουμε να συμμετέχουμε σε κάποιο όμιλο με κύριο στόχο τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το μητρώο φιλάθλων: 
«Είναι κάτι που εφαρμόζεται από την πολιτεία και οφείλουμε να είμαστε συμμορφωμένοι. Το Νομοσχέδιο χρήζει βελτιώσεων σε σχέση με τον σεβασμό προς την ιδιωτικότητα. Το αν θα εφαρμοστεί η κάρτα φιλάθλων δεν το γνωρίζουμε ή τι θα ισχύει με αυτή. Εμείς ταχθήκαμε κατά του ημίμετρου της ΚΟΠ. Διότι ήταν εικονική η ταυτοποίηση χωρίς ουσία, αφού όπως είδαμε στα παιχνίδια υπήρχαν κρούσματα βίας που δεν επιλύθηκαν».

Για τον Κατσαντώνη:
«Με βάση τους κανονισμούς και τα έγγραφα που έχουμε στην κατοχή μας, θεωρούμε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και τον εντάξαμε στην ομάδα μας ως ερασιτέχνη».

Για τον Σάλαϊ: 
«Δεν απορρίψαμε πρόταση ποτέ επίσημη επί του θέματος. Άλλο τι ακούγεται και άλλο η πραγματικότητα. Η επένδυση αυτή μέσω της προοπτικής έχει να κάνει με οικονομική ανταμοιβή. Αν πάρουμε το παράδειγμα του Πιέρου που με κάποιες παραμέτρους μπορεί να φτάσει τα 3.1 εκ. τότε καταλαβαίνετε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει γίνει μια ομάδα που μπορεί να αυξήσει την αγοραστική αξία των παικτών του. Υπάρχει μια συμφωνία που έχει να κάνει με τη συμπλήρωση ενός ποσού στην πρώην ομάδα του εάν προκύψει μεταγραφή, όχι ποσοστό μεταπώλησης. Με βάση της λίστας της UEFA ο Σάλαϊ συγκαταλέγεται στα 50 μεγαλύτερα με προοπτική ταλέντα της Ευρώπης. Δεν είναι μόνο ο Σάλαϊ στην κατηγορία μεταπώλησης. Εάν παραχωρούσαμε τον Ζαχίντ στην Τουρκία θα ήταν ρεκόρ μεταγραφής για την Κύπρο. Δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση για κανένα παίκτη».

Για τον Κύπρο Χριστοφόρου: 
«Ο ποδοσφαιριστής μας ανήκει για άλλα δυο χρόνια και κρατήσαμε τα δικαιώματα του παίκτη και τον δώσαμε δανεικό στον Άρη. Επειδή ήταν και ο Μιχαήλ εκεί δεν μπορούσαμε να παραχωρήσουμε και τρίτο παίκτη.

Για τον Αρτυματά: 
«Είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ».

Για τον Ντε Βινσέντι: 
«Προτεραιότητα μας είναι ο επιθετικός αυτή τη στιγμή, από εκεί και πέρα ο ΑΠΟΕΛ σ’ αυτή τη θέση είναι πλήρης. Σήμερα που μιλούμε δεν είναι προτεραιότητα»

Για Καρλάο: 
«Είμαστε σε ανοικτή γραμμή για την περίπτωση Καρλάο. Δεν υπάρχει και κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή».

Για τον Αντρέ Σάντος: 
«Έγκυρες είναι όλες οι εφημερίδες αλλά όσα γράφονται την μεταγραφική περίοδο δεν ισχύουν πάντα. Όταν υπάρξει οποιοδήποτε ενδεχόμενο που είναι ανακοινώσιμο θα μπορώ να τοποθετηθώ. Για το ταξίδι του Προέδρου της εταιρείας δεν σχετίζεται με μεταγραφή».

Για τις αλλαγές στο φύλλο αγώνος της ΚΟΠ:
 «Θα αποστείλουμε επιστολή, αλλά όταν παίρνονται αποφάσεις να παίρνονται κατόπιν της χρονιάς και όχι στη νέα αγωνιστική περίοδο για πολλούς και ευνόητους λόγους».

ΗΧΗΤΙΚΟ:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]