ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Βάζει τις τελευταίες "πινελιές"


Άλλες δύο μέρες απομένουν για την ολοκλήρωση της ενδεκαήμερης προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ στο αθλητικό κέντρο «Μιστράλ» κι ο Μπρούνο Μπαλταζάρ βάζει τις τελευταίες πινελιές στην προετοιμασία της ομάδας, η οποία κορυφώνεται με το αυριανό τελευταίο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους, κόντρα στην Μακκάμπι Τελ Αβίβ.

Ο αγώνας με την Ισραηλιτική ομάδα θα είναι τηλεοπτικός και θα μεταδοθεί από την συνδρομητική πλατφόρμα της Cytavision. 

Το τελευταίο φιλικό παιγνίδι προετοιμασίας απέναντι στην Maccabi θα διεξαχθεί, την Πέμπτη 28/06 στις 19:00 και θα μεταδίδεται από την Cytavision (HD και Sports 6) η οποία έχει εξασφαλίσει την παραγωγή και προβολή του.

Η αποστολή αναχωρεί από την Πολωνία, για το νησί, την Παρασκευή το βράδυ και φθάνει στη βάση της, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Στα επείγοντα του Μπαλταζάρ είναι η ολοκλήρωση της λίστας των ποδοσφαιριστών που θα δηλωθούν στην ΟΥΕΦΑ για τον αγώνα με την Λιθουανική Σούτοβα, καθώς και η μεγάλη καυτή λίστα με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν θα συνεχίσουν στον ΑΠΟΕΛ και θα δοθούν είτε ως δανεικοί ή θα αποδεσμευτούν.

Θα πρέπει να "κοπούν" έξι (6). 
Μέχρι τις 5 Ιουλίου θα πρέπει να δηλωθεί η λίστα στην ΟΥΕΦΑ, με τους 25 ποδοσφαιριστές από τους 32 που βρίσκονται τώρα στην Πολωνία.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]