ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

HUGO - DEVI και στο βάθος ο CONDE (Πετρίδης - βίντεο)


«Ποιο κατεστημένο;; ... αν το ΑΠΟΕΛ ήταν κατεστημένο θα έμενε φέτος να πάρει το πρωτάθλημα στο 88′ του τελευταίου αγώνα με την Ανόρθωση;» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΛΦΑ Κύπρου και στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση.

Όλα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

Για την ενίσχυση και τον επιθετικό:
«Είναι 3 περιπτώσεις που μας απασχολούν. Ο Ούγκο Βιέιρα με τον οποίο είμαστε σε συζητήσεις, άλλη περίπτωση είναι ο Πέδρο Κόντε που αγωνίζεται στον ΠΑΣ και υπάρχουν συζητήσεις με τον Ντέβι, αν μείνει ελεύθερος, είμαστε πολύ κοντά».

Για τον Εμπεσίλιο:
«Έχει ενταχθεί με την ομάδα στην Πολωνία. Έχει τιμωρηθεί γιατί είχε καθυστερήσει να επιστρέψει. Είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν κάποια θέματα που μας απασχόλησαν και στην προηγούμενη χρονιά που πρέπει να ξεκαθαριστούν».

«Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ που πρέπει να το χειριστούμε ανάλογα για να μην βγούμε χαμένοι. Ψάχνουμε και για νέα ομάδα για να μην βγει η ομάδα χαμένη».

Χρονοδιάγραγμα για κατάληξη στο θέμα Ντε Βινσέντι:
«Πρώτα πρέπει να πάρει την ελευθέρα του. Δεν είναι ακόμα τίποτα ξεκάθαρο. Γνωρίζοντας το πως λειτουργούν στην χώρα…»

Για τον Σάλαι:
«Προ τριών εβδομάδων είχαμε μια προσέγγιση από Γαλλική ομάδα».

Για το VAR:
«Πρέπει να υπάρχει ομοιομορφία στην χρήση του. Νομίζω θα χάσει από την αίγλη του αν εφαρμοστεί στην Κύπρο χωρίς ομοιομορφία».

Για το ότι παρομοιάζεται ο ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς:
«Αν το ΑΠΟΕΛ ήταν κατεστημένο θα έμενε να πάρει πρωτάθλημα στο 88′ με την Ανόρθωση φέτος;»

Ξανά για τα μεταγραφικά:
«Θα κινηθούμε για τουλάχιστον ακόμα ένα σέντερ φορ. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις στα θέματα με τους καταλόγους. Έχουμε μιλήσει με τον Μακρή και έχει συμφωνήσει να πάει κάπου για να αγωνιστεί φουλ σεζόν».

Για τις κατηγορίες ότι δυσκολεύεται να συνεργαστεί ο ίδιος με τους προπονητές:
«Δεν είμαι προπονητοφαγάς. Ζω την ομάδα, βλέπω την δουλειά που γίνεται και κατά 90% είμαι σίγουρος για τις αποφάσεις που παίρνω. Όλοι κάνουν λάθη και λάθη θα γίνονται. Δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου στην δεύτερη θητεία. Θα μπορούσα να λειτουργούσα διαφορετικά μόνο στην πρώτη μου θητεία για την περίπτωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που τον αποδεσμεύσαμε την πρώτη φορά».

Για το νέο γήπεδο:
«Εμείς δεν έχουμε τα λεφτά του κράτους. Έχουμε την επιχορήγηση και την στήριξη του ΚΟΑ. Είμαστε σε επαφή με υποψήφια εταιρεία και συζητούμε για τον συγκεκριμένο τόπο του Δήμου Λακατάμιας. Αυτός ο τόπος είναι η προτεραιότητα μας. Επιλογή μας είναι και το Μακάρειο, αλλά υπάρχει διαδικαστικό πρόβλημα».

Για το πως θέλει να τον θυμούνται οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ όταν αποχωρήσει:
«Δεν το βλέπω έτσι. Εμένα με ενδιαφέρει να προσφέρω στον ΑΠΟΕΛ και στον ΑΠΟΕΛίστα. Ένα έργο που θα μείνει είναι η ανακαίνιση του Αρχαγγέλου».

Για το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας:
«Ναι υπάρχει σκέψη για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, περίπου ακόμη 7,5 εκατομμύρια».

 Για τα έσοδα από την Ευρώπη:
«Ω μη γένοιτο δεν μπούμε μια χρονιά στους ομίλους θα υπάρξει πρόβλημα. Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να αντέξει μόνο μια σεζόν με βάση το μπάτζετ μας και τα προβλεπόμενα έσοδα χωρίς αυτά της Ευρώπης».


AlphaNews Live



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]