Είναι τραγικό.. (παν.συ.φι)


«Καλούμε όλους τους οδηγούς πριν ξεκινήσουν την επόμενη διαδρομή τους να αφιερώσουν ελάχιστα λεπτά από τον χρόνο τους και να σκεφτούν αυτούς που τους περιμένουν στο σπίτι..» το κάλεσμα του παν.συ.φι σε σχέση με τα πολλά θανατηφόρα των τελευταίων ημερών στον τόπος μας.

«Είναι αδύνατον να σκοτώνονται τόσο συνάνθρωποι μας κάθε μέρα, που ούτε σε πόλεμο δεν θα είχαμε τέτοια νούμερα!!..»

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με τα θανατηφόρα οδικά δυστυχήματα που έχουν αυξηθεί ραγδαία τον τελευταίο καιρό.

Μετά λύπης μας βλέπουμε ανθρώπους να φεύγουν από την ζωή άδικα και πρόωρα εξαιτίας της οδικής αμέλειας. Είναι τραγικοί οι αριθμοί των μαυροφορεμένων οικογενειών που δεν θα ξαναδούν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κρούουμε ξανά τον κώδωνα του κινδύνου προς άπαντες και καλούμε όλους τους οδηγούς πριν ξεκινήσουν την επόμενη διαδρομή τους να αφιερώσουν ελάχιστα λεπτά από τον χρόνο τους και να σκεφτούν αυτούς που τους περιμένουν στο σπίτι τόσο αυτούς, όσο και τους συνανθρώπους τους στο δρόμο. Την ίδια στιγμή που το μόνο που ενδιαφέρει τους κρατικούς φορείς είναι να γράφουν κόσμο για παράνομη στάθμευση και να βάζουν συμπατριώτες μας στις φυλακές για 200 ευρώ.

Αφού δεν μπορεί να μας προστατέψει η μπανανία που ονομάζουμε κράτος, ας προστατέψουμε ο ένας τον άλλο. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]