Διαθέσιμα τα εισιτήρια Super Season της σεζόν 2018-19


Τα εισιτήρια Super Season του ΑΠΟΕΛ, διατίθενται από το τμήμα εισιτηρίων του Orange Shop και αφορούν όλους τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων του σωματείου.

Με σλόγκαν «Σε τσιμέντα και Κλειστά» κυκλοφορεί το Super Season του ΑΠΟΕΛ (05/09/2018)

Τα εισιτήρια Super Season του ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2018-19, είναι διαθέσιμα από το Orange Shop – Εξασφαλίζουν πρόσβαση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια καλαθόσφαιρας (ανδρών & γυναικών), βόλεϊ, φούτσαλ και χάντμπολ

Διαθέσιμα για τους ΑΠΟΕΛίστες είναι τα εισιτήρια Super Season της σεζόν 2018-19, τα οποία περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) των ομάδων μπάσκετ (ανδρών & γυναικών), βόλεϊ, φούτσαλ και χάντμπολ. Με το ποσό των €50 οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ μπορούν να στηρίζουν όλο το χρόνο, όλα τα ομαδικά τμήματα στα εντός έδρας παιχνίδια τους, βοηθώντας στην επίτευξη των στόχων του Σωματείου.

Σλόγκαν της φετινής καμπάνιας είναι «Σε τσιμέντα και Κλειστά», εμπνευσμένο από το γνωστό σύνθημα της εξέδρας, θυμίζοντας παράλληλα τις μεγάλες επιτυχίες που έχουν πανηγυρίσει οι γαλαζοκίτρινοι σε κλειστά στάδια, πάντα με την καθοριστική συμμετοχή του κόσμου.

Διαχρονικά ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ αποτελεί την κινητήριο δύναμη του συλλόγου, ακολουθώντας πάντα πιστά τις ομάδες όλων των τμημάτων, «Σε τσιμέντα και Κλειστά». Έτσι φέτος όλα τα τμήματα του Θρύλου στηρίζονται στην παρουσία των ΑΠΟΕΛιστών στα γήπεδα.

Τα εισιτήρια Super Season διατίθενται από το τμήμα εισιτηρίων του Orange Shop. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22210333 και στο www.apoel.com.cy.

Orange Shop Ανδρέα Μιχαλακοπούλου 4, Λευκωσία
Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή - 09:00-13:00 / 14:00-19:00

Τετάρτη και Σάββατο – 09:00-14:00

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]