ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Μεγάλες ομάδες, μεγάλα προβλήματα, μικρές ομάδες, μικρά προβλήματα» (ε.τ.)


«Έχουμε προπωλήσει μόλις 100 εισιτήρια, ενώ έχουμε και τα διαρκείας...» δήλωσε ο επί του τύπου εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Ε.Τ. ΑΠΟΕΛ:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: 
«Είμαστε μια ομάδα που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Έχουμε αυτογνωσία για το τι έχουμε παρουσιάσει στους αγώνες μέχρι τώρα και είναι ξεκάθαρο πως υπήρχε αυξομείωση στις εμφανίσεις μας και δεν είναι κάτι που εξυπηρετεί το στόχο του πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε σταθερότητα. Τα αποτελέσματα είναι σχετικά καλά όμως θέλουμε βελτίωση. Έγιναν αλλαγές στον «Αρχάγγελο» που θα βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε πλέον τον «sporting director» ο οποίος είναι στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας σε σχέση με τους τεχνοκράτες, ενώ έχουμε και το νέο προπονητή. Υποδεχόμαστε μια ομάδα που είναι αλάνθαστη, με ένα νικηφόρο σερί το οποίο ίσως να μην περίμεναν και ίδιοι υπό την έννοια πως μίλησαν μόνο για Ευρώπη. Όμως η παρουσία τους είναι παρουσία πρωταθλητισμού. Έτσι πρέπει να νικήσουμε. Τα ντέρμπι είναι σημαντικά παιχνίδια και έχουν αντίκτυπο και στη βαθμολογία και στη ψυχολογία και ειδικά για εμάς μετρούν πάρα πολύ αυτά τα παιχνίδια».

Για τα αγωνιστικά νέα: 
«Ο κ. Τραμεζάνι έκανε μια μίνι προετοιμασία τόσο στο σωματικό τομέα όσο και στον ψυχολογικό τομέα. Έγιναν διπλές προπονήσεις ως επί το πλείστο. Δεν υπολογίζεται ο Ιωάννου ένεκα της κόκκινης κάρτας. Ο Ντε Βινσέντι αύξησε ρυθμούς αλλά την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος. Ο Νσούε είναι ανέτοιμος καθώς δεν αγωνίστηκε με την Εθνική του και σήμερα θα ενσωματωθεί. Τέλος υπάρχει και ένα μικρό πρόβλημα με τον Μιλάνοφ, είναι αμφίβολος αφού στο φιλικό με την U-19 ένιωσε ενόχληση στους προσαγωγούς. Διαγνώστηκε με μια διάταση και αυτό μειώνει τις πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή. Βέβαια υπάρχει πληθώρα επιλογών. Ο Μηνάς Αντωνίου επέστρεψε και προπονείται κανονικά, ο Εφραίμ το ίδιο και ο Ρουέδα. Ο προπονητής θα πρέπει να επιλέξει αυτούς που είναι πιο έτοιμοι και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει».

Για την Cobalt και τη χορηγία της στο ΑΠΟΕΛ: 
«Η Cobalt έχει αναστείλει τη λειτουργία της και δεν έχει κλείσει. Μόνο σε περίπτωση κλεισίματος σταματά η συμφωνία. Το συμβόλαιό μας αναφέρεται σε διάλυση και όχι σε αναστολή λειτουργίας. Για να αλλάξει κάτι θα πρέπει να μας ενημερώσει η ίδια εταιρεία».

Για τον κόσμο: 
«Υπάρχει μια αναλογική μείωση των εισιτηρίων τα τελευταία χρόνια και φέτος τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Έχουμε προπωλήσει μόλις 100 εισιτήρια, ενώ έχουμε και τα διαρκείας. Απ’ τα 7500 διαρκείας οι 5500 έχουν ενεργοποιηθεί. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία η ομάδα παρουσιάζει μείωση 50%. Είπαμε θα δείξουμε υπομονή και στην κάρτα φιλάθλου αλλά και σε άλλα θέματα τα οποία πρέπει να αλλάξουν. Θα δούμε και το παιχνίδι με την ΑΕΛ και στη συνέχεια θα το δούμε ξανά».

Για το γεγονός πως οι μικρές ομάδας θα πληγούν ακόμη περισσότερο: 
«Μεγάλες ομάδες, μεγάλα προβλήματα, μικρές ομάδες, μικρά προβλήματα. Όταν μια μεγάλη ομάδα έχει μείωση 50% είναι πολύ πιο μεγάλο απ’ τη μείωση 50% μια μικρής».

Κάντε ΚΛΙΚ στον χορηγό μας και επωφεληθείτε με ευρώ δώρο, χωρίς κατάθεση, προσφορά από των PARIMATCH και APOELGROUP.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]