ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Σεβαστή η απόφαση για Μορφή»


Στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ, θα σεβαστούν την απόφαση για τον Μορφή, εξ ανάγκης όπως λένε στην ανακοίνωση τους, αφού όπως έχει εκδοθεί δεν είναι εφέσιμη.

Τοποθέτηση για την τιμωρία του Μιχάλη Μορφή (Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτ 04, 2018)

Σε σχέση με τη χθεσινή ανακοίνωση της ποινής του Αθλητικού Δικαστή που αφορά τον αποκλεισμό του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας, Μιχάλη Μορφή επιθυμούμε να ενημερώσουμε για τα εξής.

Θα σεβαστούμε την απόφαση εξ ανάγκης αφού όπως έχει εκδοθεί δεν είναι εφέσιμη. Όμως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Μιχάλης Μορφής είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B, το οποίο είναι κατά πολύ ανώτερο σε εξειδίκευση από το απαιτούμενο UEFA B Goalkeeping που η Ομοσπονδία πρόσθεσε ως προϋπόθεση σε ότι αφορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για να επιτρέπεται σε έναν προπονητή τερματοφυλάκων να αναγράφεται στο φύλλο αγώνος.

Ως ΑΠΟΕΛ απευθυνθήκαμε στα αρμόδια όργανα από την ημέρα έκδοσης της Προκύρηξης και μας είχαν δοθεί οι διαβεβαιώσεις από τους υπεύθυνους ότι ο Μιχάλης Μορφής είναι πλήρως κατοχυρωμένος. Εξού και ήταν κανονικά στον πάγκο της ομάδας μας σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Από εκεί και πέρα δεν θα αποδεχθούμε ξανά να βρεθούμε υπόλογοι λόγω της ευθύνης άλλων.

Θα περιοριστούμε ως εδώ επιδεικνύοντας τον ανάλογο σεβασμό προς τους θεσμούς...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]