ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Και επίσημα «Τόνις Κωνσταντινίδης»


Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Κυριακή το βράδυ, αμέσως μετά την ήττα από τον Κεραυνό και την απόλυση του Ζιάγκου από τον Πρόεδρο Μ. Χαραλάμπους, νέος προπονητής στον καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ, αναλαμβάνει και επίσημα πια, ο Τόνι Κωνσταντινίδης.

Για την επιστροφή Τόνι Κωνσταντανίδη στους γαλαζοκιτρίνου, το σωματείο ΑΠΟΕΛ κατέβαλε την ρήτρα του συμβολαίου του, στην ΚΟΡΜΕΝΤ, η οποία ήταν στα  €5.000 ευρώ.


Η επίσημη ανακοίνωση: «Επέστρεψε ο κ. Αντώνης Κωνσταντινίδης (21/11/2018)»
Ο κ. Αντώνης Κωνσταντινίδης επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ για να ολοκληρώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση κατά την τελευταία του θητεία στην ομάδα μας. Έξι μήνες μετά την αποχώρηση από το γαλαζοκίτρινο πάγκο, υπέγραψε την Τετάρτη συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν 2018-19, με προοπτική ανανέωσης για μια ακόμη.
Ο κ. Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1974 και επιστρέφει για δεύτερη φορά στον πάγκο της ομάδας μας. Διετέλεσε προπονητής την περσινή χρονιά, ενώ στην πρώτη του θητεία οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του τελευταίου του πρωταθλήματος, το 2014.
Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη και του εύχεται επιτυχίες και τίτλους στον πάγκο του Θρύλου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]