Κορυφαίος προπονητής ο Paolo Tramezzani (9η-12η αγ. video)  • Κορυφαίος προπονητής από την 9η μέχρι τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta αναδείχθηκε ο Πάολο Τραμετσάνι.


Καλύτερος προπονητής των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών ο Τραμεντζάνι (Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018)

Το θεσμό της ανάδειξης του κορυφαίου προπονητή ανά τέσσερις αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα Cyta συνεχίζει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με τη χορηγία της εταιρείας αποστολής φακέλων και δεμάτων σε όλη την Κύπρο και στο εξωτερικό Kronos Express.

Ο κορυφαίος προπονητής  επιλέγεται από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ η οποία, στο τέλος της χρονιάς, θα επιλέξει και τον κορυφαίο προπονητή του Πρωταθλήματος που θα βραβευτεί στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ.

Κορυφαίος προπονητής για τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (9η μέχρι 12η)  έχει επιλεγεί ο Πάολο Τραμεντζάνι του ΑΠΟΕΛ. Στις αγωνιστικές αυτές, το ΑΠΟΕΛ πέτυχε τρεις νίκες (3-0 την ΕΝΠ, 5-1 τον Απόλλωνα, 4-0 τη Νέα Σαλαμίνα) και έχασε μια φορά (1-0 από την ΑΕΚ), παρουσιάζοντας, κατά γενική ομολογία, σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι του.

Ο Τραμεντζάνι είναι ο τρίτος προπονητής που επιλέγεται μετά την καθιέρωση του θεσμού αφού είχαν προηγηθεί ο Ντούσαν Κέρκεζ και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Δείτε το video με τον καλύτερο προπονητή των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

HISTORY

[HISTORY][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

ΠΑΝΣΥΦΙ

[ΠΑΝΣΥΦΙ][twocolumns]

UEFA

[UEFA][twocolumns]