ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ρίχνει τη συνδρομή μέλους κατά 50% το σωματείο ΑΠΟΕΛ


«Με τη μείωση της συνδρομής μελών, το Δ.Σ στοχεύει στη σημαντική αύξηση του αριθμού των μελών και παράλληλα στην ενεργή στήριξη όλων των αγωνιστικών τμημάτων». δικαιολογεί την ανακοίνωση του το σωματείο ΑΠΟΕΛ.

Μείωση 50% στην τιμή της συνδρομής μέλους του ΑΠΟΕΛ (04/01/2019) 

Το Δ.Σ του Σωματείου ΑΠΟΕΛ αποφάσισε τη μείωση της ετησίας συνδρομής μελών του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Με αυτό το τρόπο οι φίλοι της ομάδας έχουν πλέον την ευκαιρία να εγγραφούν ως μέλη, καταβάλλοντας το ήμισυ της καθορισμένης συνδρομής υποστηρίζοντας έμπρακτα τον Θρύλο στην προσπάθεια του να πρωταγωνιστήσει σε όσο το δυνατό περισσότερα αθλήματα, ενώ παράλληλα τους δίδεται η ευκαιρία να αποκτήσουν φωνή στα δρώμενα του Σωματείου.

Διαχρονικά η μεγαλύτερη δύναμη του ΑΠΟΕΛ ήταν πάντοτε και θα συνεχίσουν να είναι οι φίλαθλοι επιθυμούμε και επιβάλλεται στο να έχουν ενεργή άποψη και κύρος λόγου σε όλα όσα αφορούν το ιστορικότερο Σωματείο της Πρωτεύουσας.

Με τη μείωση της συνδρομής μελών, το Δ.Σ στοχεύει στη σημαντική αύξηση του αριθμού των μελών και παράλληλα στην ενεργή στήριξη όλων των αγωνιστικών τμημάτων.

Επιπρόσθετα τα μέλη του ΑΠΟΕΛ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και το δωρεάν εισιτήριο διαρκείας του Σωματείου, με επιπλέον δικαίωμα να συνοδεύονται από τα παιδιά και τους/τις συζύγους τους δωρεάν στα εντός έδρας παιχνίδια των τμημάτων του Σωματείου.

Η εγγραφή μέλους αποτελεί μέγιστη τιμή για κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ και πράξη αγάπης και αφοσίωσης στο Σωματείο που ιδρύθηκε το 1926 με αποστολή να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα αλλά και να αποτελεί φάρο του Ελληνισμού και του αθλητισμού της Κύπρου.

Οι κατηγορίες μελών και οι ετήσιες συνδρομές έχουν ως εξής:

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]