ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Αυτοκράτορας εναντίον Βασίλισσας» και στο τέλος… ΑΠΟΕΛ 84-79 την ΑΕΛ #13η


6η συνεχόμενη νίκη και 9η στον φετινό καλαθοσφαιρικό μαραθώνιο - Αυτοκράτορας εναντίον Βασίλισσας, ντερμπάρα και στο τέλος… ΑΠΟΕΛ


Μπορεί να δυσκολεύτηκε πολύ, να έκανε ίσως το χειρότερο του ημίχρονο επί Τόνι Κωνσταντινίδη και να βρέθηκε πίσω με διψήφιες διαφορές όμως ο ΑΠΟΕΛ έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, βγήκε από τη δίνη του πρώτου μέρους και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί της μαχητικότατης ΑΕΛ που πάλεψε με ότι είχε όμως έδειξε να μένει από δυνάμεις.
Κορυφαίοι των νικητών στα δικά μας μάτια οι Γκραντ και Πέτερσον με την πληθωρική τους παρουσία ενώ από τους φιλοξενούμενους Χάμιλτον και Παρκς έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να φύγει η ΑΕΛ με το διπλό.

Ο ΑΠΟΕΛ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ «ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΩΝ»
Την έκτη του διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και ένατη συνολικά στην φετινή σεζόν, πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος επικράτησε της ΕΚΑ ΑΕΛ μέσα στο Λευκόθεο με 84-79 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League.
Η ΑΕΛ είχε ξεκινήσει καλύτερα το πρώτο ημίχρονο όπου είχε συνεχώς το προβάδισμα, το οποίο ανέβηκε μέχρι τους 11 πόντους.
Στην τρίτη και τέταρτη περίοδο ο ΑΠΟΕΛ ήταν όμως ανεβασμένος και έκανε την ανατροπή, καταφέρνοντας να διατηρήσει το προβάδισμα τους έως το φινάλε και έφυγε από το γήπεδο με την νίκη.
Κορυφαίοι του αγώνα για τον ΑΠΟΕΛ ήταν οι Τζέικ Ο’Μπράιαν με 17 πόντους (2 τρίποντα,4 ριμπάουντ, 2 ασσίστ), Ντέοντα Βον με 16 πόντους (2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 8 ασσίστ) και Κίτον Γκράντ με 16 πόντους (2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 6 ασσίστ).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-26, 37-48, 65-60, 84-79

ΑΠΟΕΛ (Αντώνης Κωνσταντινίδης)
Λοϊζίδης 2, Ζντράβιτς 11 (3), Βον 16 (2), Πίτερσον 12 (1), Γκράντ 16 (2), Ο’Μπράιαν 17 (2), Τζάξον 10, Γιανναράς.

ΕΚΑ ΑΕΛ (Μίκαελ Κοχ)
Μονιάτης 5, Ράτι 20 (2), Παρκς 22 (2), Κένταν 9, Χάμιλτον 21 (2), Γεωργίου, Τζάξον.

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

*** Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση ***

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]