«Ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου» Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ


ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ….ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ (Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ)

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, όμως κύριοι ατυχήσατε, ο Μάης είναι κοντά και θα πάρετε αυτό που σας αξίζει.


  • Ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου με μια κυβέρνηση η οποία έχει διαπράξει τα αίσχιστα εις βάρος της κοινωνίας και του αθλητισμού μας. 
  • Πρόσφατα ο Γενικός Ελεγκτής μίλησε ανοικτά για συνεχόμενα σκάνδαλα που αφορούν την CYTA, σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται οι γνωστοί-άγνωστοι ενός συγκεκριμένου πολιτικού χώρου οι οποίοι θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της μίζας και του χρήματος. 
  • Εμάς δεν μας προξενεί βέβαια εντύπωση η αναφορά του Γεν.Ελεγκτή, αφού από την πρώτη μέρα εφαρμογής της ούτω καλούμενης κάρτας φιλάθλου(κάρτα μίζας έπρεπε να λέγεται) προειδοποιήσαμε τόσο για τους πραγματικούς σκοπούς της όσο και για τα όρνεα που καιροφυλακτούσαν για να ρουφήξουν το αίμα του κυπριακού αθλητισμού. 
  • Τα πεπραγμένα με Κοπ, η διαρροή προσωπικών δεδομένων από τον κοα(επιβεβαιώθηκαν και εδώ οι φόβοι μας για την αναξιοπιστία τους) και η ανάληψη της προεδρίας ομοσπονδιών από ανθρώπους κομματικοποιημένους και αποτυχημένους, επιβεβαιώνουν απλά το κύκνειο άσμα του αθλητισμού στην Κύπρο.


Υ.Γ 1 ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ, ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΣΥ

Υ.Γ 2. ΡΙΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

χοχοι

[χοχα][twocolumns]

ΠΑΝΣΥΦΙ

[ΠΑΝΣΥΦΙ][twocolumns]

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

[ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ][twocolumns]