Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ «Εσείς οι ίδιοι προωθείτε τη βία..»


Με υστερόγραφο «ΤΟΝ ΜΑΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ» ε νέα τοποθέτηση του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ για την κάρτα "ΚΟΑ, συγγενών και φίλων".

«Όσο ο χρόνος περνά από τη μέρα εφαρμογής της κάρτας, τόσο πιο πολύ αποδεικνύεται περίτρανα η ορθότητα της απόφασης μας να μην ακολουθήσουμε αυτό το έκτρωμα, αυτό το έκτρωμα που φέρατε ετσιθελικά για να κατευνάσει δήθεν τη βία στα γήπεδα.

Μετά τα τελευταία γεγονότα και τις γελοιότητες με το δελτίο υγείας του πολυσυζητημένου ποδοσφαιριστή, ούτε οι συγγενείς σας δεν θέλουν να σας δώσουν τα στοιχεία τους, πόσο μάλλον εμείς .Πέραν πάσης αμφιβολίας, μας πείσατε πως είσαστε οι τελευταίοι άνθρωποι στη γη που μπορούμε να εμπιστευτούμε τα δικά μας στοιχεία. Εσείς οι ίδιοι προωθείτε τη βία και εσείς οι ίδιοι παραβαίνετε τους νόμους που δημιουργήσατε.

Από ότι φαίνεται, ο νεοεκλεγείς “αγαπητός” πρόεδρος του κοα και πρώην βουλευτής-τσιράκι πολιτικού κόμματος, ήρθε για να αποτελειώσει ό,τι ξεκίνησε ο προηγούμενος ανίκανος. Ο κόσμος σας βαρέθηκε και την απάντηση σας την παίρνετε κάθε Κυριακή από όλα τα κυπριακά γήπεδα. Εσείς είστε ο λόγος που το κυπριακό πρωτάθλημα παραπαίει και καταρρέει. Μας πολεμήσατε, αντισταθήκαμε και θα σας νικήσουμε. Θα στείλουμε εσάς και τη κάρτα σας στον αγύριστο και θα επιστρέψουμε στα γήπεδα πιο δυνατοί από ποτέ.

Και ένα τελευταίο για τους κλαψιάρηδες του θρήνου.Τελικά, τα παιχνίδια κερδίζονται στα γήπεδα όπως και όποτε σας συμφέρει. Πάρτε το χαμπάρι Κίναιδοι, πως είτε με νίκες στα χαρτιά ,είτε με “κουντήματα”, στο τέλος του πρωταθλήματος εμείς θα βρισκόμαστε στον εξώστη και εσείς στις τρύπες και στα ερμάρια σας.

ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Υ.Γ 1)ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΜΑΗ ΣΤΟΝ ΕΞΩΣΤΗ

2) ΤΟΝ ΜΑΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι, Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

χοχοι

[χοχα][twocolumns]

ΠΑΝΣΥΦΙ

[ΠΑΝΣΥΦΙ][twocolumns]

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

[ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ][twocolumns]