ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: ΑΠΟΕΛ - ΠΑΦΟΣ, #19η «Μάθημα το Πάθημα»


Γράφαμε την περασμένη αγωνιστική πριν από τον αγώνα με την Αλκή για τον κίνδυνο που εγκυμονεί ο εφησυχασμός και ιδού το αποτέλεσμα... ισοπαλία και 2 βαθμοί πεταμένοι κόντρα στην χειρότερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος.

Την δυσαρέσκεια της απώλειας των δύο βαθμών από την Αλκή, αντικατέστησε η αισιοδοξία που προκάλεσε η ενίσχυση της ομάδας με τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η ποιοτική ενίσχυση που έγινε τον Γενάρη, δίνει στον κύριο Τραμετσάνι περισσότερες επιλογές στην ενδεκάδα και στον κόσμο μεγαλύτερη αισιοδοξία ως προς τον στόχο που είναι η κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Οι τρεις νεοφερμένοι VIDIGAL, JAKOLIS και FACCHINETTI έχουν εγγραφεί κανονικά, από την ΚΟΠ, στο ρόστερ της ομάδας και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό παιγνίδι κάτι που φαντάζει δύσκολο αφού δεν έχουν καν προπονηθεί ακόμα με την ομάδα εκτός από τον Ελβετό που πρόλαβε και δυο προπονήσεις.

Το σημερινό πλάνο του Πάολο Τραμετσάνι για την αρχική ενδεκάδα, περιλαμβάνει τον Βάτερμαν που παραμένει σταθερός κάτω από τα γκολποστ αντί του Ρόμο, ενώ το τρίο στην άμυνα κρατούν σταθερά οι Βούρος, Μερκής και Καρλάο με τον Ρουέδα στον πάγκο να αποτελεί την εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση ανάγκης. Τον Μοράϊς στα Χαφ πλαισιώνουν οι Νσούε και Καζού με τον Φατσινέτι να κτυπά είσοδο στο παιγνίδι στη θέση του Καζού. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Τάμαρι και Ζαχίτ με τους Εφραίμ και Στάθη να είναι οι σταθεροί αντικαταστάτες, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μπέζιακ θα πλαισιώνεται από τον Νατέλ.

Καλή επιτυχία στον ΘΡΥΛΟ το ΘΕΟ, με την ευχή το Πάθημα να μας έχει γίνει Μάθημα.

MATCHDAY:
ΑΠΟΕΛ - Πάφος F.C. (Α' Φάση-19η Αγωνιστική), Σάββατο, 02/02/2019 17:00, στάδιο ΓΣΠ, Cytavision 202

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
(Δεν ανακοινώθηκε). Εκτός οι τιμωρημένοι, Ιωάννου και Σόουζα και ο Μπάλογκ που βρίσκεται στην πατρίδα του για έκτακτο οικογενειακό πρόβλημα. Εκτός και τα  νέα μεταγραφικά αποκτήματα VIDIGAL με JAKOLIS καθώς και οι Μιλάνοφ με Ντε Βινσέντι.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
WATERMAN
ΒΟΥΡΟΣ - ΜΕΡΚΗΣ - CARLAO
NSUE - MORAIS (c) - CAJU
TAMARI - ZAHID
BEZJAK - NATEL

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής ο Νικόλας Νεοκλέους. Α' Βοηθός Διαιτητής ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Β' Βοηθός ο Χαράλαμπος Ξενοφώντος. 4ος Διαιτητής ο Αβραάμ Τσούκκας και Παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Μιχάλης Αργυρού.

ΚΑΡΤΕΣ:
Στο όριο των 2 κίτρινων καρτών βρίσκονται οι Nsue, Carlao, Morais, Waterman, Αλωνεύτης, Μερκής και Al Tamari.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
ΔΥΤΙΚΗ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ, κανονικό €15, μαθητικό €10 και παιδικό €1
ΝΟΤΙΑ, κανονικό €10, μαθητικό €5 και παιδικό €1
Προπώληση από το διαδίκτυο ή τα ταμεία του ΓΣΠ μέχρι τις 17:00 και από το ORANGE SHOP μέχρι τις 14:00.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από την συνδρομητική πλατφόρμα της Cytavision στο κανάλι 202.

Σε  Cytavision on the Go, αν είσαι συνδρομητής Super Pack.


Σε 
  CYTANET Live Streaming με με κόστος 7* ευρώ. Η θέαση και η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1). Ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί για πελάτες εκτός Κύπρου.


ΠΑΦΟΣ:
Η Πάφος βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε 18 αγώνες έχει 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες. Έχει μόνο 11 βαθμούς αφού της αφαιρέθηκαν, λόγω τιμωρίας, 6 βαθμοί από τον ΑΔ. Πέτυχε 18 τέρματα και δέχθηκε 33 (τα 3 από την ποινή). Προπονητής της Πάφου ο Κροάτης Željko Kopić. Στον πρώτο γύρο στο Παφιακό, οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 0-0.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Μόνο δύο αγώνες έγιναν με τον ΑΠΟΕΛ ως γηπεδούχο, αφού η Πάφος είναι μια νεοσύστατη ομάδα. Νικητής ο ΘΡΥΛΟΣ και στους 2 αγώνες. Σύνολο τερμάτων 10-2.
05/11/2017 ΑΠΟΕΛ 4-0 ΠΑΦΟΣ
30/08/2015 ΑΠΟΕΛ 6-2 ΠΑΦΟΣ

ΣΗΜΕΡΑ:
17:00 ΑΠΟΕΛ – Πάφος FC (Cytavision Sports 2)
19:00 Ανόρθωση – Απόλλωνας (Cytavision Sports 1)

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]