«Τα τμήματα του σωματείου μας πάσχουν από οικονομικής αλλά και από αγωνιστικής πλευράς» Παν.Συ.Φι.


«Λάβετε αυτή την ανακοίνωση ως την τελευταία σας προειδοποίηση και βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι την επόμενη "λάθος" κίνηση θα την πληρώσετε με το κόστος για όσα κάνατε μέχρι τώρα» προειδοποιεί τους διοικούντες του σωματείου ΑΠΟΕΛ, ο Παν.Συ.Φι. της ομάδας μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ 21.3.2019

Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να σωπάσουμε μπροστά στο έγκλημα το οποίο διαπράττεται σε βάρος του σωματείου μας τον τελευταίο καιρό, είμαστε εδώ για να μιλήσουμε και να τα πούμε έξω από τα δόντια. Δεν είχαμε παρέμβει την προηγούμενη εβδομάδα, αφού περιμέναμε να περάσει ο σημαντικός αγώνας στη λεμεσό.

Το τρίτο σε σειρά κάζο από μια διαλυμένη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας φέτος μόνο ατυχία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Τρεις ήττες από μια ομάδα η οποία είχε να μας κερδίσει περίπου 20 χρόνια και που συνολικά μετρά 4 νίκες όλες κι όλες στο πρωτάθλημα φέρνει πολλές υποψίες και βαρύ προβληματισμό, όπως και η παραίτηση του προπονητή. Και να ξέρετε πως αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για όλους.

Οι διοικούντες αρχικά δεν σεβάστηκαν τον κόσμο όταν έφεραν στην ομάδα του φουτσαλ μας ένα μίασμα, ένα προκλητικό ανθρωπάκο που σε κάθε παιχνίδι έβριζε και προκαλούσε το κόσμο. Ήξεραν από την αρχή ότι ο κόσμος μας δεν θα τον δεχτεί ποτέ σαν μέρος της ομάδας αλλά αυτοί προχώρησαν στην μεταγραφή του αγνοώντας επιδεικτικά τους πάντες.

Από την αρχή της χρονιάς και αφού ανέλαβαν την διοίκηση του σωματείου ακούστηκαν τόσες υποσχέσεις που στην τελική έπεσαν στο κενό ειδικά όσο αφορά το μπασκετικό τμήμα. Τα τμήματα του σωματείου μας με μερικές εξαιρέσεις πάσχουν και από οικονομικής πλευράς αλλά και από αγωνιστικής. Αθλητές, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές απλήρωτοι με τα οικονομικά του σωματείου να είναι στη χειρότερη τους κατάσταση, με το όνομα της ομάδας να διασύρεται.

Ντροπή ακόμα και μεγάλη εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι ως σωματείο δεν παρευρεθήκαμε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου μιας γιορτής που ανέκαθεν ο ΑΠΟΕΛ δήλωνε την παρουσία του. Ευτυχώς ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έδωσε βροντερό παρών εκπροσωπώντας τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας μόνος του.

Λάβετε αυτή την ανακοίνωση ως την τελευταία σας προειδοποίηση και βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι την επόμενη «λάθος» κίνηση θα την πληρώσετε με το κόστος για όσα κάνατε μέχρι τώρα. Μπορεί κάποιοι να κράτησαν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ μακριά από τα γήπεδα, αλλά να ξέρετε όλοι πως έχουν γνώσιν οι φύλακες.

Υ.Γ. Επειδή τα διάφορα παπαγαλάκια και κομματόσκυλλα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ γνωρίζει πολύ καλά ποιός ευθύνεται για τον διωγμό του πιο δυνατού όπλου της ομάδας από δίπλα της, βγήκαν παγανιά οι γλείφτες τους για να μας πουν τα δικά τους. Ακούστε λοιπόν καλά πιστά σκυλιά του συστήματος. Για εμάς το ΑΠΟΕΛ είναι πάνω από οποιαδήποτε κομματική παράταξη, οποιοδήποτε λαμόγιο πολιτικό και οποιοδήποτε μισθό. Αν βάζετε το κόμμα σας πάνω από την Ιδέα του ΑΠΟΕΛ τότε πολύ απλά δεν είστε ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ αλλά κομματόσκυλλα. Και επειδή λέτε πως κατευθύνουμε τον κόσμο να ψηφίσει συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, μάθετε πως στα αρχίδια μας γράφουμε τα κόμματα σας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, αν στηρίζαμε κάποιον από αυτούς θα βγαίναμε να το λέγαμε καθαρά γιατί εμείς δεν είμαστε πολιτικάντηδες για να κρυβόμαστε και να λέμε ψέματα στον κόσμο. Ψηφίστε όποιον θέλετε εκτός από το Συναγερμό! Τιμωρήστε αυτους που κρατάνε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ έξω από τα γήπεδα. Δείξετε τους πως το ΑΠΟΕΛ είναι πάνω από όλα.

ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

HISTORY

[HISTORY][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

ΠΑΝΣΥΦΙ

[ΠΑΝΣΥΦΙ][twocolumns]

UEFA

[UEFA][twocolumns]