ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ε.Τ. για Nsue «Είμαστε έτοιμοι και για δικαστική μάχη ... σε ενδεχόμενη προσφυγή του ποδοσφαιριστή στη FIFA» (ηχητικό)


«Πρέπει εξ’ ολοκλήρου να προσηλωθούμε στον αγώνα με τη Σαλαμίνα που είναι το πρώτο βήμα από τα 10 που πρέπει να γίνουν για να πάρουμε το πρωτάθλημα» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας το πρωϊ στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις το ε.τ.

Για τον Ενσούε: 
«Η έρευνα ολοκληρώθηκε.
Ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες, απλά από πλευράς ποδοσφαιριστή δεν υπήρχε ανταπόκριση ούτε γραπτώς, ούτε προφορικώς να μας εξηγήσει τη θέση του.
Παρουσιάστηκε το μαρτυρικό υλικό και το πόρισμα από τον Λειτουργό και πάρθηκε απόφαση όπως έχει αποτυπωθεί στην ανακοίνωση.
Μονομερώς διακοπή στο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή.
Μπορεί να προκύψει μια νέα διαδικασία και για αυτό πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στο τι λέμε (σ. εννοεί ενδεχομένως προσφυγή του ποδοσφαιριστή στη FIFA).
Είμαστε έτοιμοι και για δικαστική μάχη.
Ακολουθήσαμε τους όρους του συμβολαίου και τους εσωτερικούς κανονισμούς που προνοούνται.
Από εκεί και πέρα η κάθε πλευρά πρέπει να διαφυλάξει τα νόμιμα δικαιώματα της και εμείς θα διαφυλάξουμε τα νόμιμα δικαιώματα της ομάδας».

Για το πώς θα αναπληρωθεί η αγωνιστική απώλεια του Ενσούε: 
«Σε μια ομάδα θα πρέπει να υπάρχει μια προτεραιότητα και να είναι το καλό της ομάδας πάνω από όλα.
Να υπάρχει ισορροπία, πειθαρχεία και να σκεφτόμαστε όλοι μαζί κοινώς τον ίδιο στόχο. Οποιαδήποτε αγωνιστική απώλεια είναι μια απώλεια που θα αντιμετωπιστεί μέσα από το ρόστερ.
Για το αγωνιστικό κομμάτι καθρέπτης είναι το γήπεδο και αυτή τη στιγμή είμαστε στην κορυφή. Έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να αντεπεξήλθε στις προκλήσεις».

Για το θέμα καταβολής του φόρου θεάματος και τις καταγγελίες του Γενικού Ελεγκτή: 
«Ο φόρος θεάματος πληρώνεται εδώ και χρόνια από τον ΚΟΑ. Ίσχυσε μια διαφορετική παράμετρος από το 2014. Οι αρμόδιοι φορείς ας τα βρουν. Σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, υπάρχει άνθρωπος του Δήμου Στροβόλου και τιμολογεί τον ΚΟΑ. Αυτός ο φόρος που αφορά από εμάς άμεση πληρωμή είναι σε αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Εκεί είμαστε απόλυτα συνεπείς με την υποχρέωση μας. Είναι κάπως ανορθόδοξο να προκύπτει μια αμφισβήτηση αρμοδίων υπηρεσιών και αυτό να μας βάζει εμάς στην εξίσωση».

Για την κάρτα φιλάθλου: 
«Πρέπει να μας ενημερώσουν από την ΚΟΠ για την επιστολή του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι έχουμε προπωλήσει μόνο 260 εισιτήρια για τον αγώνα με τη Σαλαμίνα. Αυτή είναι η πραγματικότητα που μας συνοδεύει καθ' όλη τη φετινή χρονιά. Η κάρτα φιλάθλου και αυτή η απόφασή με την συγκεκριμένη εφαρμογή έχει σπρώξει σε μια μείωση όπως ποτέ προηγουμένως. Είναι ευχάριστο που απάντησαν 10 σωματεία στην επιστολή. Είναι δυσάρεστο που δεν απάντησαν 2 σωματεία. Μήπως δεν έχουν καταλάβει την σοβαρότητα του θέματος; Δεν ξέρω. Η ζημιά ξεπερνά το 25-30% για τον ΑΠΟΕΛ. Η ζημιά που θα γίνει στα πλέι οφ θα είναι πολύ μεγαλύτερη συγκριτικά. Έτσι όσοι επιχειρηματολογούν ότι η εφαρμογή της κάρτας φίλαθλου ότι δεν είναι ο λόγος που αδειάσαν τα γήπεδα και να υπάρχει αυτή η ραγδαία μείωση θα διαψευστούν πανηγυρικά. Αυτό που λέγαμε από την αρχή ως ΑΠΟΕΛ με τις πρωτοβουλίες και τις θέσεις που εκφράσαμε για να επανέρχεται το θέμα στην επικαιρότητα είναι ότι πρέπει η ΚΟΠ να αναπτύξει μια στρατηγική πρωτοβουλία και να μιλήσει με τα σωματεία και να δει τι μπορεί να αλλάξει».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:
 «Πρέπει εξ’ ολοκλήρου να προσηλωθούμε στον αγώνα με τη Σαλαμίνα και είναι το πρώτο βήμα από τα 10 που πρέπει να γίνουν για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος με κάρτες Σόουζα, ο Βάτερμαν που μπήκε στο γήπεδο, αλλά προπονείται σε συντηρητικό πρόγραμμα. Εκτός θα είναι και ο Ντε Βινσέντι. Ο Χέσους Ρουέδα που αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ και έχασε δυο προπονήσεις είναι έτοιμος και είναι ο προπονητής που θα επιλέξει τους 20 για τον αυριανό αγώνα».

Για μια διευκρίνιση στην ασυμφωνία σωματείων και Ιωνά Νικολάου για το θέμα της κάρτας φιλάθλου: 
«Τα ΜΜΕ έδωσαν έμφαση ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης είχε πει ότι δεν αποδέχεται την πρόταση σε σχέση με το δικαστικό ένταλμα για να παραχωρείται το αρχείο στην αστυνομία που είναι στην ουσία ένα σχόλιο εντυπωσιασμού, αφού από τη στιγμή που προκύπτει ποινικό αδίκημα τότε ο διαχειριστής του αρχείου είναι υποχρεωμένος να το δώσει στην Αστυνομία».

ΗΧΗΤΙΚΟ:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]