ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πιο τυχερός ο Κεραυνός στην παράταση, ΑΠΟΕΛ 74-80 Κεραυνός [2-2]


Καλύτερος, αλλά και πιο τυχερός ο Κεραυνός
«Ένα τρομερό παιχνίδι, που τα είχε… όλα, έλαβε χώρα στο Λευκόθεο, όπου ο Κεραυνός απέδρασε με το βαρυσήμαντο διπλό από την έδρα του ΑΠΟΕΛ με 80-74 και έδωσε παράταση στην αγωνία, ισοφαρίζοντας τη μεταξύ τους ημιτελική σειρά σε 2-2!
Σε ένα παιχνίδι γεμάτο απίστευτες ανατροπές, εναλλαγές συναισθημάτων και εκατέρωθεν “αυτοκτονίες”, η ομάδα του Στροβόλου είχε περισσότερες δυνάμεις και ψυχικά αποθέματα, ανατρέποντας το σκηνικό. Στο τέλος της κανονικής διάρκειας το πάθος των γηπεδούχων και κυρίως του Γιάννη Γιανναρά, λίγο έλειψε να φέρει την ολική επαναφορά για τους γαλαζοκίτρινους».

ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟΘΕΟ ΚΑΙ 2-2 Η ΣΕΙΡΑ (09/04/2019)
«Ο Κεραυνός ήταν ο μεγάλος νικητής στον τέταρτο αγώνα της σειράς για την ημιτελική φάση της ΟΠΑΠ Basket League, όπου έκανε το «μπρέικ» στην έδρα του ΑΠΟΕΛ και επικράτησε με 80-74, φέρνοντας την σειρά στο 2-2. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με το σκορ να παραμένει σε μικρά επίπεδα διαφοράς στο μεγαλύτερο διάστημα του. Στα μέσα της δ’ περιόδου ο Κεραυνός προηγήθηκε με 13 πόντους διαφορά, όμως ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί οι «ερυθροκίτρινοι» κατάφεραν να πάρουν την νίκη με σκορ 80-74. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους για το 5ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς την ερχόμενη Παρασκευή (12/4) στις 19:00 στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας». Η ομάδα που θα επικρατήσει, θα εξασφαλίσει την πρόκριση της στους τελικούς. Το βραβείο του ACS MVP κέρδισε ο Ντάρελ Γουίλις με 20 πόντους (2 τρίποντα, 12 ριμπάουντ, 2 ασσίστ)».

Ήττα στο Λευκόθεο, θέλει νέο μπρέικ
«Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στο Λευκόθεο από τον Κεραυνό στην παράταση με 74-80 στον 4ο αγώνα της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Basket League. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας ισοφαρίστηκε σε 2-2 και θα διεκδικήσει την πρόκριση στους τελικούς στο τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει στο Στρόβολο την Παρασκευή 12 Απριλίου».

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-17, 31-35, 46-53, 69-69, 74-80 (παράταση)

ΑΠΟΕΛ (Χρίστος Χασανίδης – Μιχάλης Τσαγγαρίδης)
Γιανναράς 5 (1), Βον 4, Τζάξον 17, Γκράντ 13 (2), Άσλεϊ 11, Κοιλαράς, Χιλ 24 (1), Λοϊζίδης.

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης)
Στυλιανού 17 (2), Μπάρκερ 5 (1), Μιχαήλ 13 (1), Θεοχαρίδης, Γουίλις 20 (2), Αμπουκάρ 6, Κορωνίδης 9 (3), Κινγκ 6, Ελευθερίου, Χάγκινς 4.

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

*** Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση ***

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]