ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η Πορεία του συνδέσμου για το ΓΣΠ (Παν.Συ.Φι.)


«Στις 17:30 του Σαββάτου θα ξεκινήσει η πορεία από τον Σύνδεσμο για το ΓΣΠ. Ας τους δείξουμε πως όσο μας πολεμούν τόσο θα δυναμώνουμε. Ας το καταλάβουν πως οι Πορτοκαλί είναι εδώ και θα παλέψουν τα ύπουλα τους σχέδια και θα είναι δίπλα από την ομάδα τους όπως πάντα. Να ακούσουν όλοι τα συνθήματά μας και την απαίτησή μας… ΑΠΟΕΛ – ΘΡΥΛΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ1.5.2019

Είμαστε μόλις λίγες στροφές πριν από το μεγαλύτερο εγχώριο επίτευγμα για την ομάδα μας. Ο ΘΡΥΛΟΣ με νίκη στο παιχνίδι με τους λοατ βρίσκεται μία ανάσα από το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα, σπάζοντας το τελευταίο ρεκόρ που έχει απομείνει. Το 28ο πρωτάθλημα είναι πολύ κοντά και το θέλουμε και θα το πανηγυρίσουμε σαν να ήταν το πρώτο μας. Σε μία χρονιά που οι ανίκανοι έδιωξαν τον κόσμο από τα γήπεδα, που πολέμησαν με λύσσα το πιο δυνατό όπλο του ΑΠΟΕΛ, τους οπαδούς του, είμαστε πολύ κοντά στο να γεμίσουμε για ακόμη μία φορά με ψυχολογικά προβλήματα όσους δεν είναι ΑΠΟΕΛ.

Οι γνωστοί «σωτήρες» του κυπριακού ποδοσφαίρου με την κάρτα της βρωμιάς κρατούν τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ έξω από τα γήπεδα. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο υπό κανονικές συνθήκες το ΓΣΠ θα έβγαζε φωτιές, κάποιους τους συμφέρει να το κρατούν άδειο. Στο παιχνίδι που θα κρίνει το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα για την ομάδα μας όμως, οι Πορτοκαλί θα βρίσκονται πολύ πιο κοντά από όσο θα ήθελαν. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΣΠ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΓΙΓΑΝΤΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Καλούμε επίσης τους πάντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήσουν κανέναν να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι θα είμαστε έξω από το γήπεδο. Μόνη μας έγνοια είναι να υποστηρίξουμε την ομάδα μας και να εκθέσουμε όσους μας θέλουν μακριά της. Θα είμαστε λοιπόν εκεί, λίγα μέτρα μακριά από τη φυσική μας θέση, για να στηρίξουμε τους αθλητές μας και να μας φέρουν τη νίκη που ίσως μας δώσει από το Σάββατο το πιο ιστορικό πρωτάθλημα.

Στις 17:30 του Σαββάτου θα ξεκινήσει η πορεία από τον Σύνδεσμο για το ΓΣΠ. Ας τους δείξουμε πως όσο μας πολεμούν τόσο θα δυναμώνουμε. Ας το καταλάβουν πως οι Πορτοκαλί είναι εδώ και θα παλέψουν τα ύπουλα τους σχέδια και θα είναι δίπλα από την ομάδα τους όπως πάντα. Να ακούσουν όλοι τα συνθήματά μας και την απαίτησή μας… ΑΠΟΕΛ – ΘΡΥΛΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΣΠ
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]