ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο Πρόεδρος της FIFA συγχαίρει τον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

«Με μεγάλη χαρά, συγχαίρω το ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου Πρωταθλήματος και 28ου συνολικά, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ»

Ο Πρόεδρος της FIFA συγχαίρει τον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, ο Πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, τον καλεί να διαβιβάσει τα συγχαρητήρια του προς το ΑΠΟΕΛ.για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Cyta.

«Με μεγάλη χαρά, συγχαίρω το ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου Πρωταθλήματος και 28ου συνολικά, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ», αναφέρει ο Πρόεδρος της FIFA και προσθέτει:

«Χωρίς αμφιβολία, αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας και σκληρής δουλειάς και όλοι στην ομάδα, μπορούν να είναι περήφανοι για αυτό το επίτευγμα. Παρακαλώ όπως διαβιβάσετε τα συγχαρητήρια μου στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και τους συνεργάτες του,  τη διοίκηση, όλο το προσωπικό και ιατρικό προσωπικό της ομάδας καθώς επίσης και στους φιλάθλους. Τους ενθαρρύνω όπως συνεχίσουν τη δουλειά με αποφασιστικότητα και νέα κίνητρα.

Εκ μέρους ολόκληρης της ποδοσφαιρικής κοινότητας, δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω το ΑΠΟΕΛ και την Ομοσπονδία σας για τη συμβολή τους στη διάδοση των θετικών μηνυμάτων που εκπροσωπεί το ποδόσφαιρο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Πρόεδρος της FIFA.

Η επιστολή του κ. Ινφαντίνο:

.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]