Η Προσφορά της Cablenet προς στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ


Ο ΑΠΟΕΛ κάνει παιχνίδι στην Cablenet (Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούν 25, 2019)

Η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για ευρωπαϊκή πρόκριση “ζωντανεύει" στην Cablenet μέσω αποκλειστικά μοναδικής εμπειρίας σε υψηλή ευκρίνεια (HD).

Κάνε τη σύνδεση σου έγκαιρα και απόλαυσε τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας μας στις 23 ή 24 Ιουλίου 2019, στην προσπάθεια της να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Ζήσε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία στην Cablenet με την WOW προσφορά Connect Sports 60M. Με μόνο €49,90 τον μήνα παίρνεις fiberpower® Internet 60Μ, σταθερή τηλεφωνική γραμμή, 65+ τηλεοπτικά κανάλια, το φουλ πακέτο με όλα τα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports Full (cablenetsports 1HD, cablenetsports 2HD, 7SportsTV HD, PrimeTel 1HD, PrimeTel 2HD, PrimeTel 3HD) και 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ! Η προσφορά λήγει στις 31 Ιουλίου 2019. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Κάλεσε τώρα στο 130 και ενημερώσου για την απίστευτη αυτή προσφορά.

Όσοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας για τη σεζόν 2019-2020 γίνουν νέοι συνδρομητές στο πακέτο Connect Sports 60M από την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 μέχρι το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, θα μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν μίαν από τις 100 συλλεκτικές ΜΩΒ εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ, που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την έναρξη της μεταξύ μας συνεργασίας. Ισχύει και για τους υφιστάμενους συνδρομητές της Cablenet, που θα τροποποιήσουν τη σύνδεση τους στο πακέτο Connect Sports 60M.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

HISTORY

[HISTORY][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

ΠΑΝΣΥΦΙ

[ΠΑΝΣΥΦΙ][twocolumns]

UEFA

[UEFA][twocolumns]