ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Οι ομιλίες MARTINELLI - ΠΕΤΡΙΔΗ | Τι είπε ο Πρόεδρος για τους Αρτυματά, Nuno, Natel, Caju και Alef


Καλωσόρισμα και παρουσίαση από τον Εμπορικό Διευθυντή του ΑΠΟΕΛ, κ. Γιώργο Λυκουρή

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: 
«Σας καλωσορίζω στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων σε συνεργασία με την Macron.
Μας φιλοξένησε στο εργοστάσιό της η εταιρεία και αξίζει αναφοράς πραγματικά γιατί είναι μια εντελώς νέα μονάδα.
H συνεργασία θα είναι επωφελής και για τις δυο πλευρές.
Το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Κύπρο.
Ελπίζουμε οι νέες εμφανίσεις να ταξιδέψουν σε πολλά γήπεδα.
Στη συμφωνία έχουν μπει και μπόνους απόδοσης, κάτι που δείχνει πόσο πολύ πιστεύει η εταιρεία στο ΑΠΟΕΛ"

Francesco Martinelli (Εμπορικός Διευθυντής Macron): 
"Είναι η τέλεια συνεργασία. Eίμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία και ανυπομονούμε για το μέλλον. Είμαστε περήφανοι που θα ντύνουμε το ΑΠΟΕΛ. Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Είμαστε δύο οργανισμοί που θέλουμε να κερδίζουμε και πιστεύω ταιριάζουμε. Υπήρχε χημεία όταν βρεθήκαμε στην Μπολόνια. Σχεδιάσαμε τις στολές ειδικά για το ΑΠΟΕΛ. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο. Είναι σημαντικό για εμάς που δημιουργήσαμε κάτι ξεχωριστό για το ΑΠΟΕΛ".

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ προς τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, κύριο Πρόδρομο Πετρίδη.

- Πόσα χρόνια είναι η συνεργασία; 
"Τρία χρόνια. Το σημαντικό είναι ότι κάθε χρόνο θα σχεδιάζονται οι νέες εμφανίσεις αποκλειστικά για το ΑΠΟΕΛ. Για μένα προσωπικά είναι από τις καλύτερες που είδα οι φετινές και ασχολούμαι με το ΑΠΟΕΛ από 4-5 χρονών!"

- Κάρτα φιλάθλου
 Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία εκτός της Κάρτας Φιλάθλου, για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να μην επιστρέψει στο γήπεδο. Σαν διοίκηση έχουμε κάνει τα πάντα για την Κάρτα, είμαστε οι μόνοι που ενεργοποιήθηκαμε από την πρώτη στιγμή. Και τώρα που μιλούμε προσπαθούμε για την ανατροπή της Κάρτας.
Όλα αυτά που γράφονται από μερικούς για τον Πρόδρομο Πετρίδη ή για την διοίκηση ή για τους χειρισμούς γενικότερα, τα αποτελέσματα μιλούν. Και σε πρωταθλήματα και σε ομίλους Ευρώπης και στο οικονομικό. Ποιόν ενοχλήσαμε στο οικονομικό; Το ΑΠΟΕΛ σήμερα δεν χρωστά σε κανένα. Η ομάδα είναι πληρωμένη μέχρι τον Μάιο. Τους χρωστάμε μόνο το πριμ πρωταθλήματος. Τίποτε άλλο! Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι κανενός, είναι αυτοδύναμο.
Δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε κανένα που λασπολογεί για τους δικούς του λόγους".
Αυτό που έχει να κάνει αυτός που είναι πραγματικός ΑΠΟΕΛίστας είναι να έρθει στο γήπεδο, τίποτε άλλο.

-Για το θέμα Νούνο Μοράϊς: 
"Με όλο το σεβασμό προς το Νούνο... Ο Νούνο Μοράις είναι μια εξαίρεση στο ΑΠΟΕΛ στην ιστορία του. Από την στιγμή που στο αγωνιστικό πλάνο ίσως δεν θα βρίσκεται σε βαθμό πρώτης γραμμής, παρόλο που του κάναμε μια αρκετά καλή πρόταση, ο ίδιος επιφυλάχτηκε να απαντήσει. Απ' εκεί και πέρα στο μεσοδιάστημα εξελιχθήκαν αρκετά, με άλλες μεταγραφές. Σεβόμενοι τον άνθρωπο και όσα πρόσφερε στο ΑΠΟΕΛ, εμείς σκεφτόμαστε να τον αξιοποιήσουμε - αν και εφόσον ο ίδιος είναι πρόθυμος που αρχικά τοποθετήθηκε ότι είναι - σε άλλο πόστο. Θα έρθει μάλλον απόψε στην Κύπρο να δούμε από κοινού πως θα τον αξιοποιήσουμε. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στο ΑΠΟΕΛ. Αγωνιστικά δεν νομίζω να συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ".

-Για τον Άλεφ: 
"Όσο αφορά τον Άλεφ ναι, είμαστε σε έντονες διεργασίες. Αναμένεται να φτάσει σήμερα στο Πόρτο για να ολοκληρώσει κάτι εκκρεμότητες με την Μπράγκα. Μέχρι την Τετάρτη ίσως να ολοκληρωθεί η μεταγραφή".

-Για Καζού-Νατέλ: 
"Όσον αφορά Καζού και Νατέλ, θεωρούμε ότι μέχρι το τέλος της μέρας γιατί υπάρχει και διαφορά ώρας με τη Βραζιλία, θα λήξουν θετικά και εκείνα τα δυο μεταγραφικά ζητήματα. Με μόνιμες μεταγραφές όχι δανεισμούς και οτιδήποτε".

- Για τον Αρτυματά: 
"Για τον Αρτυματά αναμένουμε. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε και την οικονομική πτυχή. Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Έχουν γίνει δυο προτάσεις από δυο ομάδες. Μέχρι στιγμής είναι καλύτερη εκείνη της ΑΕΚ την οποία ο ίδιος ο παίκτης δυστυχώς δεν επιθυμεί να πάει στην ΑΕΚ. Λέω δυστυχώς γιατί θα επωφεληθεί και το ΑΠΟΕΛ ένα καλύτερο ποσό από εκείνο που πρόσφερε η Ανόρθωση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με την Ανόρθωση, τους είπα ότι αν ικανοποιήσουν το ΑΠΟΕΛ σε κάποια δεδομένα οικονομικά που να είναι κοντά στην πρόταση της ΑΕΚ ίσως υπάρχουν εξελίξεις. Αλλιώς ο παίκτης θα αποχωρήσει για την Αυστρία".

--
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

--
ΒΙΝΤΕΟΣ



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]