ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Καλούμε τις διοικήσεις των ομάδων να ξυπνήσουν και..»


Η ομάδα μας πριν λίγες μέρες πέτυχε ένα πολύτιμο διπλό στον πρώτο ευρωπαϊκό της αγώνα και υπό άλλες συνθήκες θα ήταν κατά 95% τελειωμένη η πρόκριση αφού θα ακολουθούσε ο επαναληπτικός σε ένα κοχλάζων ΓΣΠ με 15 000 κόσμο να κάνει βασανιστικό το έργο των αντιπάλων.

Δυστυχώς τα κέρδη των τηλεοπτικών πλατφορμών έχουν περισσότερη σημασία από το καλό του αθλήματος και χάριν αυτών εφαρμόζεται ένας νόμος που δεν μπορεί να εφαρμοστεί (ακαταλληλότητα γηπέδων), ενώ ακόμα πιο τραγελαφικό είναι το γεγονός ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει σχετικά με αυτό τον νόμο (στρατιώτες χωρίς κάρτα φιλάθλου στο γήπεδο, φιλικά άλλοτε με κάρτα άλλοτε χωρίς και πάει λέγοντας).

Η υποκρισία όμως σε αυτόν τον τόπο δεν έχει τελειωμό. Βγαίνουν λοιπόν οι υποκριτές ,οι υπεύθυνοι αυτού του εκτρώματος και εύχονται καλή επιτυχία στις κυπριακές ομάδες. Τόσο πολύ κόπτονται για το καλό των κυπριακών ομάδων, που θα αφήσουν τους Αρειανούς, τους Ιρλανδούς,τους Μαυροβούνιους και οποιουσδήποτε άλλους οπαδούς από κάθε μέρος της Ευρώπης να κάνουν έδρα τους την Κύπρο. ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ 12ο ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ.

Εμείς, καλούμε τις διοικήσεις των ομάδων να ξυπνήσουν και να πάρουν επιτέλους δραστικά μέτρα απέναντι σε αυτούς που υπονομεύουν το μέλλον των κυπριακών ομάδων. Οι συνέπειες θα είναι ανεπανόρθωτες τόσο για εσάς που αφιερώνετε χρόνο και λεφτά για να δυναμώσετε τις ομάδες της Κύπρου,όσο και για εμάς που θα δούμε τις ομάδες μας να αποτυγχάνουν λόγω του ότι κάποιοι με τις ενέργειες τους ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]