ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Σήμερα αλλάζω όλες τις Τσέλσι του κόσμου για τον ΑΠΟΕΛ (Χριστίνα Μοράϊς)


Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστίνας Μοράϊς για τον ΝΟΥΝΟ, τον ΑΠΟΕΛ, την ΤΣΕΛΣΗ...:

«Θα ξεκινήσω από την αρχή πριν από 12 χρόνια. Είχα έρθει στην Πορτογαλία, μόνο για λίγες μέρες στο κολέγιο, όταν μου τηλεφώνησες για να μου πεις. "Υπάρχει ένα κλαμπ που λέγεται ΑΠΟΕΛ..." και εσύ με μια ταπεινή φωνή μου είπες ότι θέλεις να πας να παίξεις.

"Έχω την Τσέλσι που θέλει να ανανεώσει ξανά μαζί μου"... και με μια πολύ δυνατή φωνή ήμουν πολύ σαφής. Είσαι τρελός, κανείς δεν ανταλλάζει την Τσέλσι για το ΑΠΟΕΛ. Δεν ήθελα να τον ακούω πια και έκλεισα το τηλέφωνο… αλλά η ζωή μας δεν είναι στο χέρι μας... αλλά στο χέρι του Θεού.

Εκείνο το βράδυ είχα ένα όνειρο, ένα προφητικό όνειρο, ένα όνειρο γεμάτο υποσχέσεις που εκπληρώθηκαν όλα. Ο Θεός είναι θαυμάσιος. Ξύπνησα κατά τις 1 η ώρα το πρωί. Σου τηλεφώνησα και σε ρώτησα αν θέλεις να πας σε αυτό το σύλλογο που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ και δεν δίστασες... ναι θα το κάνω. Ξέρω ότι θα είμαι χαρούμενος, ώριμος ίσως να διαπιστώσω ότι έχω η υπομονή, μερικές απώλειες είναι αναπόφευκτες.

Θυμάμαι ότι ήσουν με 40 πυρετό αλλά "εξαπάτησες" τον γιατρό Δρ. Σχίζα επειδή ήθελες να παίξεις την επόμενη ημέρα εναντίον της Δόξας. Δεν πρόκειται να σου πω τι έχεις κάνει, τους τίτλους που κέρδισες, τα ρεκόρ που χτύπησες επειδή ξέρω ότι το μεγαλύτερο τρόπαιο που σήκωσες ήταν αυτή η μεγάλη αγάπη, αυτό το πάθος, αυτή η ευγνωμοσύνη για αυτούς τους οπαδούς για αυτό το μεγάλο κλαμπ που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ.

Και τώρα αγάπη μου συνεχίζεις να ονειρεύεσαι. Θα ονειρευτώ για σένα και ξέρω ότι θα είσαι χαρούμενος επειδή θα συνεχίσεις εκεί. Σε αυτή την ομάδα που είναι επίσης δική σου. Ευχαριστώ αγάπη μου γιατί σήμερα αλλάζω όλες τις Τσέλσι του κόσμου για το ΑΠΟΕΛ».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]