Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε χάσει την δύναμη της έδρας (ε.τ.)


«Η Καραμπάχ είναι μια ποιοτική και καλοδουλεμένη ομάδα με συνεχή παρουσία σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με έναν προπονητή που βρίσκεται στο τιμόνι της εδώ και 11 χρόνια» δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» ο ε.τ. των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ε.τ.:

Για τη χθεσινή ήττα: 
«Εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε το παιχνίδι. Η Καραμπάχ είναι μια ποιοτική και καλοδουλεμένη ομάδα με συνεχή παρουσία σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με έναν προπονητή που βρίσκεται στο τιμόνι της εδώ και 11 χρόνια. Μας αδικεί το αποτέλεσμα, καθώς η Καραμπάχ δεν ήταν καλύτερη μας. Ήταν πιο αποτελεσματική και επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και αυτό μας στοίχησε. Αυξήσαμε τις πιθανότητες μας με το γκολ που πετύχαμε. Μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε. Αν σκοράρουμε, τα πάντα είναι ανοιχτά. Πρέπει να το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Τα δικά μας ρίσκα πρέπει να είναι αυξημένα στον επαναληπτικό. Πρέπει να μας απασχολεί το τι θα κάνουμε εμείς. Η πίεση είναι πολύ μεγάλη για εμάς, αλλά πίεση θα έχει και ο αντίπαλος σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Για την παρουσία του κόσμου χθες: 
«Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Είναι πραγματικότητα ότι την δύναμη της έδρας την έχουμε χάσει».

Για το δημοσίευμα περί πρόθεσης της Καραμπάχ για καταγγελία για την παρουσία σημαίας της Αρμενίας στο ΓΣΠ: 
«Δεν έχω κάτι επίσημο. Έχω διαβάσει το δημοσίευμα αλλά δεν υπάρχει κάτι το παράνομο για να υπάρξει καταγγελία».

Για την έδρα του επαναληπτικού: 
«Είναι μια δύσκολη χώρα. Ξέρουμε ότι δημιουργούνται κάποια θέματα λόγω και της στενής σχέσης που έχουν με την Τουρκία, όμως αυτό που μας απασχολεί είναι η αγωνιστική μας παρουσίας».

Για την γρίνια του κόσμου προς τον Τραμετζάνι: 
«Δεν το έχουμε συνηθίσει; Το θέμα είναι να βάζουμε προτεραιότητες και πως να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει προσηλωμένη στον επαναληπτικό».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: 
«Είμαι επιφυλακτικός σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να ολοκληρωθεί η σημερινή αποθεραπεία της ομάδας για να ξέρουμε. Όσοι δεν αγωνίστηκαν θα αγωνιστούν στο φιλικό κόντρα στην Αγία Νάπα. Οι εξετάσεις του Σάβιτς ήταν καθαρές, όμως αποφασίστηκε να μην ρισκάρουμε τη συμμετοχή του λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στους κοιλιακούς. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]