ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Καλούμε τους οπαδούς της ομάδας μας να σταματήσουν να επισκέπτονται τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα..» Παν.Συ.Φι.


«Με μία πολύ συγκεκριμένη και προσεγμένη τακτική, το 24sports εδώ και μήνες προσπαθεί να πλήξει το ΑΠΟΕΛ..» γράφει στην ανακοίνωση του ο πανελλήνιος σύνδεσμος φιλάθλων ΑΠΟΕΛ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ - 29/10/2019

Σήμερα είναι απλά Τρίτη.
Όσα είδαμε στην αγωνιστική που πέρασε δεν σχολιάστηκαν καθόλου από τις ορδές «μαχητικών» δημοσιογράφων που σε άλλες περιπτώσεις έσκιζαν τα ιμάτια τους σε πρωτοσέλιδα, αθλητικές ιστοσελίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Αποδεικνύεται περίτρανα αυτό που λέμε τόσα χρόνια, πως όλους αυτούς δεν τους ενδιαφέρει το κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά το μόνο που θέλουν είναι να βγάζουν χολή για τη μεγαλύτερη ομάδα του τόπου. Πουλά ο αντι-ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΣ αφού η ομάδα μας έχει δημιουργήσει τεράστια ψυχολογικά προβλήματα στη μισή Κύπρο με τις εγχώριες και ευρωπαϊκές της επιτυχίες.

Σε μία προσπάθεια να χτυπήσουν το ΑΠΟΕΛ, είδαμε το εμετικό χθεσινό άρθρο της ιστοσελίδας 24sports με τίτλο «Υπερβολή ή αλήθεια;», στο οποίο επίτηδες δεν αναφέρεται το όνομα του αρθρογράφου. Στο συγκεκριμένο άθλιο δημοσίευμα, ο αρθρογράφος παραποιεί το νόημα των δηλώσεων του Ε.Τ της ομάδας, με σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις, και να αφήσει την αίσθηση πως οι ποδοσφαιριστές ή οποιοσδήποτε άλλος αποφασίζει ποιος θα εκτελεί τα… κόρνερ της ομάδας, αλλά και για το ποιος έχει τον έλεγχο στον Αρχάγγελο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα να προσπαθεί να πλήξει την ομάδα μας, αφού εδώ και αρκετό καιρό, μέσα από επώνυμα και ανώνυμα άρθρα πολεμούν το ΘΡΥΛΟ με κάθε τρόπο. Με μία πολύ συγκεκριμένη και προσεγμένη τακτική, το 24sports εδώ και μήνες προσπαθεί να πλήξει το ΑΠΟΕΛ. Καλούμε λοιπόν τους οπαδούς της ομάδας μας να σταματήσουν να επισκέπτονται τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Αφού θέλουν να πολεμούν το ΑΠΟΕΛ μας, ας δούμε ποιος θα νικήσει τον πόλεμο που οι ίδιοι ξεκίνησαν.

Όσον αφορά τα όσα είδαμε εχθές, με την κάρτα της μίζας η κυβέρνηση έχει καταφέρει να διώξει τον κόσμο και τον παλμό από τα γήπεδα, με αποτέλεσμα όσοι έβλεπαν το παιχνίδι από την τηλεόραση να ακούνε για 90 λεπτά 10 άπλυτους γύφτους οπαδούς της Σαλαμίνας να βρίζουν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η κυβέρνηση μετέτρεψε τα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας σε παιχνίδια αγροτικού, που ακούγεται ο κάθε πικραμένος από τις κάμερες να βρίζει τον ένα και τον άλλο επειδή έχει ψυχολογικά. Απλά να πούμε στους 10 άλουτους ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές σας άφησαν πάλι εγκύους εχτές.

Εχτές ήταν επίσης και η επέτειος του ΟΧΙ και όπως κάθε χρόνο, η νεολαία του Συνδέσμου μας ετοιμάστηκε να παρελάσει στους δρόμους της Λευκωσίας.. Η αστυνομία λοιπόν, ήρθε για ακόμη μία χρονιά να δημιουργήσει πρόβλημα στα νεαρά μέλη του Συνδέσμου, ζητώντας στοιχεία και ταλαιπωρώντας τους, με σκοπό να τους αποτρέψουν από το να παρελάσουν κάτω από το λάβαρο του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ακόμη μία απόδειξη πως ο πόλεμος που έχει αρχίσει η συγκεκριμένη παράταξη μαζί μας, λόγω της αντίθεσής μας στην βρώμικη κάρτα τους συνεχίζεται με κάθε τρόπο. Να τους πούμε πως εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να πληρώσουν για το κακό που έχουν κάνει στο ΑΠΟΕΛ μας και στον αθλητισμό. Το γεγονός πως δεν πραγματοποιήθηκε η παρέλαση με πρόφαση τις καιρικές συνθήκες, είναι ακόμη μία απόδειξη πως οι κυβερνώντες έχουν αλλεργία με ότι έχει να κάνει με τον Ελληνισμό και την πατρίδα.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]