ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Parimatch και ΑΠΟΕΛ, 4η συνεχόμενη χρονιά μαζί (φώτος-βίντεο)


Parimatch και ΑΠΟΕΛ μαζί για 4η συνεχόμενη χρονιά

Ο ΑΠΟΕΛ και η Parimatch έχουν νοοτροπία νικητή και επικεντρώνονται στη νίκη και μόνο!  Η διεθνής εταιρεία διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων Parimatch από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας με τον στρατηγικό εταίρο της ΑΠΟΕΛ, πίστεψε σε μία πολύ επιτυχημένη σύμπραξη. Η Parimatch ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με το ΑΠΟΕΛ για 4η συνεχή σεζόν και προσδοκά σε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά, αλλά και μια μακρά και εποικοδομητική συνεργασία. ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ – ΜΟΝΟ PARIMATCH!


Δήλωση του Πρόδρομου Πετρίδη, Προέδρου του ΑΠΟΕΛ

«Τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετές οι φορές, που βρεθήκαμε σε αυτή την αίθουσα, για να ανακοινώσουμε νέες χορηγικές συνεργασίες. Είναι όμως η μοναδική φορά που χρησιμοποιώ την λέξη «φιλοξενούμενοι» καθαρά για τυπικούς λόγους αφού όπως πολύ καλά γνωρίζετε, μόνο ως φιλοξενούμενοι δεν νιώθουν οι εκπρόσωποι της Parimatch όταν βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος».

Η συνεργασία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Parimatch έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο επίπεδο που είναι πλέον φανερό ότι το όνομα του ΑΠΟΕΛ είναι συνυφασμένο με αυτό της Parimatch σε ότι αφορά την παρουσία της, στο περιβάλλον της Κύπρου. Ας μην ξεχνάμε ότι η εταιρεία Parimatch, ουσιαστικά συστήθηκε στο κυπριακό κοινό με την τοποθέτηση της, στην αγωνιστική φανέλα του ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά πριν από 3 χρόνια. Πλέον με την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας μας για 4η συνεχή χρονιά, η εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων Parimatch μπαίνει στην κορυφή των μέγα Χορηγών του ΑΠΟΕΛ από την μέρα που αναλάβαμε ως διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Όπως έχετε διαπιστώσει μέσα από την διαχρονικότητα αυτής της συνεργασίας, η Parimatch αποτελεί πλέον για εμάς ένα στρατηγικό συνεργάτη με τον οποίο πορευόμαστε, στον δρόμο της επιτυχίας.

Έχουμε ταξιδέψει το λογότυπο των συνεργατών μας σχεδόν σε κάθε γωνία της Ευρώπης και είναι δεδομένο ότι στην πιο λαμπρή εποχή στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ με την κατάκτηση 7 συνεχόμενων πρωταθλημάτων κανένα από τα δυο μέρη δεν έχει πρόθεση να σταματήσει αυτό το επιτυχημένο ταξίδι. Για αυτό είμαστε εδώ σήμερα. Για να ανακοινώσουμε την κοινή απόφαση σύνδεσης, της Parimatch με τον στόχο του 8ου σερί πρωταθλήματος και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε με την σειρά μας να καταστεί ο συνεργάτης μας ως η κορυφαία εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων στην κυπριακή αγορά.»

O ΑΠΟΕΛ και η Parimatch συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και κάθε χρόνο υλοποιούν ακόμη μεγαλύτερα συλλογικά σχέδια.  Το καινούργιο ισχυρό λογότυπο της Parimatch με το βιονικό ηλεκτρικό κίτρινο κοσμεί την φανέλα του ΑΠΟΕΛ και του σύγχρονου προπονητικού κέντρου στον Αρχάγγελο, που από πέρυσι φέρει την ονομασία Parimatch-Αρχάγγελος.

Η εξαίρετη συνεργασία μεταξύ Parimatch και ΑΠΟΕΛ δεν περιορίζεται στον αθλητισμό.  Την προηγούμενη χρονιά στηρίξαμε από κοινού αρκετές φιλανθρωπικές οργανώσεις και συνανθρώπους μας, με διάφορες ενέργειες στα πλαίσια των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.  Parimatch και ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσουν να θέτουν σε προτεραιότητα τον άνθρωπο και το καλό της κοινωνίας της Κύπρου ευρύτερα, ανεξαρτήτως οπαδικών πεποιθήσεων.


Δήλωση του Σεργκέι Πορτνόβ, CEO του ομίλου Parimatch

«Για ακόμη μια χρονιά η Parimatch είναι ευτυχής που ενώνει τις δυνάμεις της με την νικήτρια ομάδα ΑΠΟΕΛ. Για 7η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο ο ΑΠΟΕΛ στέφθηκε πρωταθλητής. Είμαστε πολύ περήφανοι που η Parimatch αποτελεί μέρος της επιτυχίας του θρυλικού ΑΠΟΕΛ και θέλουμε κάθε χρονιά η συνεργασία μας να υπερβαίνει τα συνήθη πλάνα χορηγίας και να σχεδιάζουμε μαζί τη δέσμευση μας να αγωνιζόμαστε για τη νίκη σε κάθε επίπεδο.

Πέρα της επιτυχημένης συνεργασίας μας με τον ΑΠΟΕΛ, θέλω να τονίσω τη δέσμευση μας σαν Parimatch στην αγορά της Κύπρου.  Παρόλο που η αγορά είναι μικρή σε μέγεθος, θεωρούμε ότι είναι πολύ υποσχόμενη και γι΄αυτό θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες για να καταστεί η Parimatch κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο.  Η παρουσία μου εδώ σήμερα, όπως και η ίδρυση της έδρας της Parimatch στη Λεμεσό, δείχνουν έμπρακτα την σημασία της Κυπριακής αγοράς για την Parimatch.

Σε αυτά τα πλαίσια στηρίζουμε με διάφορες ενέργειες την εβδομάδα Υπεύθυνου Στοιχηματισμού, που διοργανώνεται από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή, την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.  Καλούμε τους παίκτες να παίζουν υπεύθυνα και να εστιάσουν στον παράγοντα ψυχαγωγία παρά στο εύκολο χρήμα» - αναφέρει ο Σεργκέι Πορτνόβ, CEO του ομίλου Parimatch.

***

Επίσης φέτος, η Parimatch ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον σούπερ σταρ αθλητή των μικτών πολεμικών τεχνών Κόνορ Μακγκρέγκορ και το βασιλιά του μποξ, Μάικ Τάισον. Οι δύο Θρύλοι των πολεμικών τεχνών και ο γαλαζοκίτρινος Θρύλος ΑΠΟΕΛ αντιπροσωπεύουν το μαχητικό πνεύμα της Parimatch και αποτελούν την τέλεια ομάδα.

Δεν υπάρχουν εμπόδια για τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, επικεντρώνεται στη νίκη και μόνο! Απολαμβάνει τις τολμηρές προκλήσεις και μοιράζεται το ίδιο πάθος με την Parimatch για νίκη. Το παγκόσμιο ίνδαλμα είναι ένα ήρωας ο οποίος ακολουθεί το ένστικτο του και ξεπερνά με ευκολία και αυτοπεποίθηση κάθε δυσκολία με μόνο στόχο τη νίκη.

Ο Iron Μάικ Τάισον πάντα τολμά να δείξει το σθένος του, όπως και η Parimatch. Είναι ένας παγκόσμιος αθλητικός θρύλος που ενσωματώνει άψογα το μαχητικό μας πνεύμα. To κύρος του ως αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής, όχι μόνο στην πυγμαχία, αλλά και σε όλο τον αθλητικό κόσμο.

Οι συνεργάτες που επιλέγει η Parimatch έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Πάντα ακολουθούν τη διαδρομή προς τη νίκη χωρίς κανένα συμβιβασμό. Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Έχουν εμμονή να είναι οι καλύτεροι, με θάρρος και πάθος για αυτό που κάνουν και αποφασιστικότητα να υπερνικήσουν κάθε εμπόδιο, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι αδύνατο και εμπνέοντας τους οπαδούς τους.

O ΑΠΟΕΛ και η Parimatch συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και κάθε χρόνο υλοποιούν ακόμη μεγαλύτερα συλλογικά σχέδια.  Το καινούργιο ισχυρό λογότυπο της Parimatch με το βιονικό ηλεκτρικό κίτρινο κοσμεί την φανέλα του ΑΠΟΕΛ και του σύγχρονου προπονητικού κέντρου στον Αρχάγγελο, που από πέρυσι φέρει την ονομασία Parimatch-Αρχάγγελος.

Η εξαίρετη συνεργασία μεταξύ Parimatch και ΑΠΟΕΛ δεν περιορίζεται στον αθλητισμό.  Την προηγούμενη χρονιά στηρίξαμε από κοινού αρκετές φιλανθρωπικές οργανώσεις και συνανθρώπους μας, με διάφορες ενέργειες στα πλαίσια των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.  Parimatch και ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσουν να θέτουν σε προτεραιότητα τον άνθρωπο και το καλό της κοινωνίας της Κύπρου ευρύτερα, ανεξαρτήτως οπαδικών πεποιθήσεων.


Δήλωση του Στέλιου Ελευθερίου, CEO της Parimatch Κύπρου

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση της συμφωνίας με το στρατηγικό μας εταίρο ΑΠΟΕΛ για τέταρτη συνεχή χρονιά.  Parimatch και ΑΠΟΕΛ έχουν κοινούς στόχους και μαζί μάχονται πάντα για τη νίκη.

Μαζί με το ΑΠΟΕΛ συμπορευόμαστε στο γήπεδο αλλά και σε κοινωνικά θέματα. Εκτός των ενεργειών εταιρικής ευθύνης που κάνουμε από κοινού με τον ΑΠΟΕΛ, στηρίζουμε επίσης την εβδομάδα Υπεύθυνου Στοιχηματισμού, που διοργανώνεται από την αιγίδα της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων.  Ο στοιχηματισμός πρέπει να είναι μέσo ψυχαγωγίας, χωρίς καταχρήσεις, για να παραμείνει παιχνίδι.

Καλούμε τους παίκτες μας να ενημερωθούν για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό μέσω της σελίδας https://responsiblegaming.gov.cy και https://www.responsiblegamingweek.gov.cy όπου μπορούν να λάβουν πληροφορίες για τις διάφορες εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ για την άψογη συνεργασία μας.  Εύχομαι φέτος να είναι ακόμη πιο πετυχημένη και να μας οδηγήσει στους στόχους μας.» - Στέλιος Ελευθερίου, CEO της Parimatch Κύπρου.


*** Πληροφορίες για την Parimatch:

Η Parimatch είναι μια διεθνής εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στην αγορά, που λειτουργεί με επιτυχία στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, την Ασία, την Αφρική και ξεκίνησε την πορεία της στην Ευρώπη, με αφετηρία την Κύπρο.  Σε όποια χώρα λειτουργεί κάνει συνεργασίες με κορυφαίες ομάδες και προσωπικότητες του τοπικού αθλητισμού.  Οι πρόσφατες συμφωνίες  με παγκόσμιας εμβέλειας αθλητές όπως Κόνορ Μαγκρέγκορ και Μαίκ Τάισον είναι ενδεικτικές του μεγέθους της Parimatch.  Έχει πάνω από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, πάνω από 650.000 στοιχήματα τα οποία τοποθετούνται καθημερινά και απασχολεί πάνω από 2,000 υπαλλήλους σε γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Στην Κύπρο λειτουργεί νόμιμα με άδεια αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (αρ. άδειας B0013) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017), από την ιστοσελίδα https://parimatch.com.cy.

ΒΙΝΤΕΟ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]