Εγκάρδια υποστήριξη μας προς τους μαχητές του YPG και του SDF, από τον Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ


Επί του πιεστηρίου...
«Μπράβο στη θύρα 9 που στηρίζει επιτέλους τους εθνικισμούς (αριστερόστροφους ή μη) και τους αγώνες των λαών, που θέλουν να ζήσουν υπό καθεστώς δικού τους εθνικού κράτους. Θα προτιμούσαμε βέβαια να μην στήριζαν το ολοκληρωτικό κράτος της βορείου κορέας ή αλλά μορφώματα κρατικού καπιταλισμού που βαφτίζονται σοσιαλιστικά όπως η εσσδ αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή».

Νωρίτερα σήμερα...
«Όλη η ανθρωπότητα παρακολουθεί συγκλονισμένη τον εφιάλτη του 1974 να ξαναζεί ανενόχλητος και την ιστορία να επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά στη Συρία. Ο ένοχος είναι ο ίδιος. Ο ίδιος που ευθύνεται για τη γενοκτονία των Αρμενίων, για τη γενοκτονία των Ποντίων, για την πυρπόληση της Σμύρνης, για τα πογκρόμ του 1955 στη Κωνσταντινούπολη, για την κατοχή στην Κύπρο. Οι "Μεγάλες Δυνάμεις" για άλλη μια φορά, παρακολουθούν σιωπηλά και με απάθεια την Τουρκία και τον νεοσουλτάνο της να διαπράττουν ακόμα ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Είναι επίσης άξιον απορίας που πήγαν όλοι αυτοί οι εντός Κύπρου φιλειρηνιστές, προοδευτικοί, επαναπροσεγγιστές, νεοκουλτουριάρηδες και γιατί δεν βγήκαν ακόμα να καταδικάσουν τόσο την Τουρκία, όσο και τις δηλώσεις των ηγετών των "Τουρκοκυπρίων αδελφών" τους , που "προσεύχονται στον Αλλάχ και στέλνουν ευχές στα μεχμετζίκ".

Εμείς από την πλευρά μας, στέλνουμε την εγκάρδια υποστήριξη μας προς τους μαχητές του YPG και του SDF, ανδρών και γυναικών, που κρατάνε ψηλά το λάβαρο της αξιοπρέπειας του κουρδικού λαού και αντιστέκονται σθεναρά απέναντι στις επιτιθέμενες ορδές του Αττίλα, παραδίδοντας μαθήματα γενναιότητας και λευτεριάς σε όλο τον κόσμο».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]