ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ε.Τ. «Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να αποκτά μια συνέπεια..»


Οι σημερινές δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου, στο ραδιόφωνο του Ζαβού.

ΝΕΚΤΆΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:

Για τον αγώνα με την Ντουντελάνζ: 
«Είτε αυτή την Πέμπτη, είτε στις 12 του Δεκέμβρη αυτό το πράγμα που οφείλουμε είναι να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση και να προσθέσουμε ακόμη μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Διεκδικούμε για 3η φορά πρόκριση στα νοκ άουτ. Αυτό δείχνει ότι έχει ανέβει ο πήχης και οι δυνατότητες της ομάδας. Έχουμε σήμερα και αύριο δυο προπονήσεις. Σήμερα θα δουλέψουμε στο κομμάτι της αποκατάστασης. Θα προσηλωθούμε πλήρως στο αγωνιστικό κομμάτι για να αναχωρήσουμε την Τετάρτη το πρωί για το Λουξεμβούργο».

Για τα σημάδια βελτίωσης που δείχνει η ομάδα: 
«Γενικότερα στις τελευταίες τρεις βδομάδα βλέπουμε μια ομάδα η οποία προσθέτει στοιχεία στο παιχνίδι της. Αυτό το πράγμα νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό. Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να αποκτά μια συνέπεια. Θεωρώ ότι στο παιχνίδι με την Πάφο μας έλειψε λίγο η σταθερότητα. Όταν πετύχαμε το 2-0 νομίζω ότι ήμασταν η ομάδα η οποία κυριάρχησε πλήρως. Είχαμε καλή διάθεση και αποβάλαμε το άγχος. Βλέπουμε μια ομάδα που αναπτύσσεται και ευελπιστούμε ότι θα δούμε μια ομάδαπου θα βλέπει μόνο μπροστά».

Για το ανέβασμα του Τάμαρι και την επιστροφή του Ντε Βινσέντι: 
«Επέστρεψε μετά από δυο μήνες ο Ντε Βινσέντι. Είναι ο κύριος άξονας σε ότι αφορά στο τρανζίσιον την ομάδας. Είναι ευτύχημα ότι παίρνουν καλή ψυχολογία και οι δυο ποδοσφαιριστές και αυτό το πράγμα είναι θετικό που μας συμβαίνει τώρα.»

Για τον Πάβλοβιτς: 
«Δεν θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που θα τοποθετήσουμε στο ιατρικό δελτίο για το παιχνίδι της Πέμπτης».

Για τον κόσμο που θα ταξιδέψει στο Λουξεμβούργο: 
«Συνεχίζουμε την προπώληση. Ξέρουμε ότι θα υπάρχει ανάγκη για εισιτήρια και από φοιτητές που υπάρχουν στην Αγγλία. Κοντά κοντά περιμένουμε γύρω στους 700 με 800 οπαδούς μας».

Για την κατάσταση του γηπέδου της Ντουντελάνζ: 
«Μας είπαν ότι σήμερα θα ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Μην νομίζετε ότι θα πάμε να παίξουμε στο καλύτερο γήπεδο που υπάρχει. Το πρόβλημα με το υπέδαφος υπάρχει. Ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά, να μπορέσει η ομάδα να ξεδιπλώσει τις αρετές της και να μην παίξει κάποιο καθοριστικό ρόλο το γήπεδο».

Για την κάρτα φιλάθλου: 
«Οι βουλευτές που πήραν τις πρωτοβουλίες πριν από κάποιους μήνες για το συγκεκριμένο θέμα, έχουν χαθεί από προσώπου γης. Αν δεν ζητηθεί και από τα ίδια τα μέσα να υπάρξουν κάποιες τοποθετήσεις ή μια ξεκάθαρη άποψη. Από τη δική μας την πλευρά το έχουμε κάνει. Έχουμε ζητήσει και από τον ΠτΔ και από τον Υπουργό Δικαιοσύνης στέλλοντας κάποια ερωτήματα και περιμένουμε ακόμα τις απαντήσεις του. Από εκεί και πέρα σημαίνοντα λόγο έχουν και τα ΜΜΕ. Εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο τους λέμε ότι θα δουν τον χώρο να εξαφανίζεται σιγά σιγά. Η ΚΟΠ είχε πει ότι ο στόχος της είναι να αυξήσει τα εισιτήρια. Θα πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη. Αν είναι κάτι το οποίο εμείς λέμε και δεν γίνεται αντιληπτό, ο κάθε δημοσιογράφος έχει την κριτική σκέψη να πει ότι είναι λάθος ή σωστό».

Για τον Ζοαζίνιο: 
«Θα δείξει τις επόμενες μέρες εάν θα προλάβει».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]