ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

PARIMATCH: Ταξίδι στο Λουξεμβούργο με τον ΑΠΟΕΛ


Όταν είσαι θρύλος, πιστεύεις και μπορείς! 💪

Δώσε κι εσύ το παρών σου, στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για τη νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση!

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, γράψε “ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ ΜΟΝΟ PARIMATCH”, κάνε tag ένα φίλο σου και θα λάβεις μήνυμα από εμάς για να ολοκληρώσεις την συμμετοχή σου!

Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις 👉 https://t2m.io/gZ9FA0DA

 @ParimatchCyprus #Parimatch

Διαγωνισμός – Ταξίδι στο Λουξεμβούργο (Νοέμβριος 2019)
PARIMATCH CYPRUS·TUESDAY, 12 NOVEMBER 2019·READING TIME: 1 MINUTE
Ο διαδικτυακός χρήστης που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Parimatch Cyprus στο Facebook, θα πρέπει να ακολουθήσει τα πιο κάτω βήματα:
1. Να γράψει σε σχόλιο “ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ ΜΟΝΟ PARIMATCH” κάτω από το post του διαγωνισμού και να κάνει tag ένα/μια φίλο/φίλη,
2. Να ακολουθήσει σωστά τα βήματα στο Facebook Messenger
2a. Να απαντήσει “πιστεύω” στο αρχικό μήνυμα του διαγωνισμού
2b. Να παραχωρήσει το email του
2c. Να παραχωρήσει το τηλέφωνο του
Με τα παραπάνω βήματα, ο χρήστης θα μπει σε κλήρωση. Το όνομα του νικητή θα δημοσιευτεί μετά την λήξη του διαγωνισμού την Παρασκεύη, 22/11/2019, μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook της Parimatch Cyprus.
Το δώρο αυτού του διαγωνισμού είναι 1 τυχερός να κερδίσει μια θέση στην εκδρομή προς Λουξεμβούργο για να παρακολουθήσει τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη, ενάντια στην Ντουντελαγκε.
Στο πακέτο περιλαμβάνονται:
– Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Luxembourg – Λάρνακα με την επίσημη αποστολή.
– Φόροι Αεροδρομίων.
– Διαμονή στο ξενοδοχείο με πρόγευμα continental.
– Late check out στις 29/11 απο το ξενοδοχείο.
– Μεταφορές Αεροδρόμιο-Ξενοδοχείο, Ξενοδοχείο-Γήπεδο-Αεροδρόμιο
Έναρξη διαγωνισμού: 12/11/2019
Λήξη διαγωνισμού: 21/11/2019 στις 23:59
Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω τηλεφώνου για την διαδικασία παραλαβής του δώρου. Σε περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί το δώρο ή δεν επικοινωνήσει με την Υποστήριξη Πελατών (support@parimatch.com.cy) της Parimatch Cyprus εντός 24 ωρών, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να δώσει το δώρο στον επόμενο επιλαχόντα νικητή. To δώρο είναι προσωπικό, δε μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε με άλλα δώρα.
Στην περίπτωση που ο χρήστης δεν ακολουθήσει τα πιο πάνω βήματα και γενικά τους όρους του διαγωνισμού δεν έχει δικαίωμα να παραλάβει το δώρο και αυτό θα πάει στον επόμενο επιλαχόντα νικητή. Ο νικητής χρειάζεται να είναι άνω των 18 ετών.
Όροι και Προϋποθέσεις για τους διαγωνισμούς στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
1. Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited είναι εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 (Ημερομηνία έκδοσης: 5 Οκτωβρίου 2017) αποδέκτη Κλάσης Β και διοργανώνει τον συγκεκριμένο διαδικτυακό διαγωνισμό.
2. Οποιαδήποτε συμμετοχή είναι προσβλητική, κακόβουλη ή δεν πληροί τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να την διαγράψει.
3. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες που έχουν Facebook λογαριασμό και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι υπάλληλοι της Parimatch αποκλείονται από αυτόν τον διαγωνισμό. Δεν επιτρέπεται περισσότερες από μια συμμετοχή από το ίδιο άτομο. Μια συμμετοχή αντιστοιχεί σε ένα άτομο με λογαριασμό στο Facebook.
4. Η εταιρεία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί από τη χρήση των δώρων του διαγωνισμού. Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει συμμετοχές ενδιαφερόμενων στο διαγωνισμό, σε περίπτωση που τα στοιχεία είναι ελλιπή, δεν τηρούν τους κανόνες του διαγωνισμού ή προσβάλλουν την εικόνα της εταιρεία.
5. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό, σημαίνει και την αυτόματη συναίνεση, έγκριση και εκχώρηση τυχόν πνευματικών δικαιωμάτων των συμμετεχόντων για σκοπούς του διαγωνισμού. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει και να χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, φωτογραφίες και βίντεο εφόσον πρόκειται μόνο για διαφημιστικό σκοπό του συγκεκριμένου διαγωνισμού.
6. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των κανονισμών του παιχνιδιού και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της εταιρείας. Επίσης, η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη αποδοχή της απόλυτης εξουσίας της εταιρείας να καθορίζει τα αποτελέσματα και να εξάγει τους νικητές. Οι σχετικές αποφάσεις είναι οριστικές και δεν ανακαλούνται, ούτε αναθεωρούνται.
7. Τα στοιχεία κάθε χρήστη που θα ζητούνται δεν θα χρησιμοποιηθούν από κανένα άλλον, παρά μόνο από την Parimatch Cyprus και τους εγκεκριμένους συνεργάτες της, για λόγους στατιστικούς και διαφημιστικούς (marketing).
8. Η Εταιρεία εγγυάται ότι τα προσωπικά δεδομένα του Πελάτη (Νικητή) θα παραμείνουν εμπιστευτικά σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο. Οι συγκεκριμένοι κανόνες ως προς τη χρήση των προσωπικών δεδομένων του Πελάτη (Νικητή) από την Εταιρεία, περιέχονται στην Πολιτική Απορρήτου και στην Πολιτική Cookies, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων της Εταιρείας.
9. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδοχή των όρων ταυτοποίησης της ΚΟΠ ή/και του Σταδίου, για είσοδο στο εκάστοτε στάδιο.
10. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, ενημέρωση, πρόσβαση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους από την λίστα της Parimatch Cyprus. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα σας βοηθήσει στέλνοντας email στο support@parimatch.com.cy.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]