ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας ρε σαΐνια! (Παν.Συ.Φι)


«Αναμένουμε όλες τις ομάδες (εκτός φυσικά από αυτές που βολεύονται από την απουσία των οργανωμένων) να αντιδράσουν εδώ και τώρα και να ζητήσουν την ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ αυτής της φαρσοκωμωδίας που ονομάζεται κάρτα φιλάθλου!» ζητούν με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι του φίλαθλοι ΑΠΟΕΛ.

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ

Λάθος άτομα ταυτοποιηθήκαν τελικά στον αγώνα απέναντι στους πελάτες!

Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά περίτρανα ότι η κάρτα φιλάθλου δεν είναι τίποτε άλλο από μία προσπάθεια να πλουτίσουν συγκεκριμένα άτομα αλλά και να εκδιωχθούν οι οργανωμένοι οπαδοί από τα γήπεδα.

Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο μέτρο αυτό, οι συγκρίσεις προσέλευσης φιλάθλων με τα προηγούμενα χρόνια είναι τραγικές, έχουμε ρεζιλευτεί σε όλη την Ευρώπη και ο κουμπάρος όταν καλείται να μιλήσει για το θέμα αυτό, θυμίζει παιδάκι δημοτικού που προσπαθεί να πείσει τους γονείς του πως δεν έκλεψε το γλυκό από το βάζο!

Έχουν πλέον μείνει μόνοι τους λίγοι κυβερνώντες, 2-3 βαλτοί δημοσιογράφοι και καμιά δεκαριά αυλικοί να υποστηρίζουν αυτό το τερατούργημα που έχει σκοτώσει τον αθλητισμό.

Αναμένουμε όλες τις ομάδες (εκτός φυσικά από αυτές που βολεύονται από την απουσία των οργανωμένων) να αντιδράσουν εδώ και τώρα και να ζητήσουν την ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ αυτής της φαρσοκωμωδίας που ονομάζεται κάρτα φιλάθλου!

Γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας ρε σαΐνια!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]