ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Kåre - ΠΑΟ και Ζαχίντ


Όνειρα κάνουν στον Παναθηναϊκό για επαναδιαπραγμάτευση με τον ΑΠΟΕΛ, των όρων απόκτησης του Γκάγιας Ζαχίντ την καλοκαιρινή περίοδο, όνειρα που στο τέλος θα μείνουν θερινής νυχτός.

Σύμφωνα με τα Αθηναϊκά δημοσιεύματα η Παναθηναϊκή ΠΑΕ δεν είναι σε θέση να καταβάλει στους "γαλαζοκίτρινους" της Λευκωσίας τη ρήτρα των 1,6 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσουν τον Νορβηγό Γκάγιας Ζαχίντ και γι αυτό θα επιδιώξουν επαναδιαπραγμάτευση της ρήτρας.

Αυτό που διαφεύγει των Αθηναίων είναι ότι στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει νέος προπονητής και μάλιστα Νορβηγός, συμπατριώτης του Γκαγιά, και σίγουρα ο Kåre Ingebrigtsen θα θέλει την επιστροφή του Ζαχίντ πίσω στην ομάδα αφού γνωρίζει άριστα την ποδοσφαιρική αξία του Νορβηγο-Πακιστανού.

Άλλος ένας παράγοντας είναι ότι στον ΑΠΟΕΛ παρουσιάζονται μετανιωμένοι που άφησαν τον Ζαχίντ να φύγει δανεικός στον ΠΑΟ το περασμένο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να "υποφέρουν" φέτος στη συγκεκριμένη θέση από το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε, αφού το αστέρι της ομάδας, ο Αργεντίνος Τόμας Ντε Βινσέντι, δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας για να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση.

Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο οι επιπολαιότητες, λίγο οι βεντετισμοί του, απογοήτευσαν πολλούς που πίστευαν στο ταλέντο  του Ντε Βινσέντι (που δεν του λείπει) και επέμεναν στην επιστροφή του.

Δυστυχώς η πορεία του, μας απογοήτευσε όλους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]