ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Παν.Συ.Φι. «Ότι πιο γελοίο κινείται στην Κύπρο...»


Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των μαθητών, τα κοπέλια έχουν αποδείξει πως είναι μακράν ότι πιο γελοίο κινείται στην Κύπρο. Από πού ξεφυτρώσατε ρε μάγκες και πρέπει να ακούμε τώρα και τις δικές σας μαλακίες; Περηφανεύονται που μπήκαμε στο 15’ λέει σε ένα παιχνίδι που η αστυνομία έβαζε τους οπαδούς μας ένα-ένα μέσα στην κερκίδα μετά τα όσα είχαν γίνει στο Τσίρειο! Η φαντασία των ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ κινείται πλέον σε άλλες εξωγήινες διαστάσεις! Τι άλλο να περιμέναμε όμως από αυτούς που:

1. Πήγανε να δούνε σούπερ καπ στο Ελευθερία, μας άφησαν πριν μπουν ένα τύμπανο και κάτι άλλα αναμνηστικά, έκαναν τους αντάρτες μέσα στο γήπεδο και μετά κλείστηκαν εκεί μέχρι να γυρίσει η μέρα και υπό την προστασία της ΜΜΑΔ

2. Έχουν γονατίσει και προσκυνούν τον Συναγερμό και την κάρτα οπαδού. Αφού φέτος τους είπανε πως θα πάει καλά η ομάδα τους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη διοίκησή τους που ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ. Αντιθέτως βγάζουν ανακοινώσεις και τους καλούν να τα πούνε πριβέ για «να μην χαλάσουν το καλό κλίμα» (κάτι μας θυμίζει αυτό με το καλό κλίμα εντωμεταξύ). Οι οπαδοί της μπακκίρας στηρίζουν έμμεσα την κάρτα αφού γνωρίζουν πως οι ίδιοι δεν ξεπερνούν τους 100 και πως την πραγματική ζημία η κάρτα την κάνει σε ομάδες που ΕΧΟΥΝ οργανωμένους οπαδούς

3. Τύπωναν 50ευρα με τη φάτσα του Κετσπάγια, έκαιγαν φανέλες και βάφαν τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε και τώρα έκαναν την ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. Τη μια στιγμή προδότης και τώρα μεσσίας.

4. Πήγαν σε φιλικό του ΑΠΟΕΛ στην Άχνα όπου ήταν εκεί οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών και το μόνο που κατάφεραν ήταν να εισπράξουν μπαστουνιές από τη γιαγιά.

5. Είναι οι μόνοι ανθρώποι μέσα στην Κύπρο που καταφέρανε να τις φάνε απο τους Γκάρντιανς.

Είσαστε οι πλέον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΙ.

ΜΠΟΝΟΥΣ:
Όσο για την ομάδα του ακελικού αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, ρε σαΐνια, ποιος σκέφτηκε την ανακοίνωση αυτή ρε; Ο Τσιουπής ή ο Κώστας ο Πέτσας σαν έπινεν ζιβανίες; Άκου ρε τους άλλους τι σκεφτήκαν… να αποκλειστούν ΟΛΕΣ οι κυπριακές ομάδες από την Ευρώπη!!! Μετά από λίγο έβγαλε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Ευνούχων και ζητά όπως απαγορευτεί το σεξ.

Εντωμεταξύ μην ξεχάσετε να στείλετε στην ΟΥΕΦΑ το Χρυσό Παπούτσι του Καϊάφα, τα τσεκούθκια της Κυβέρνησης 2008-2013, τις καταθέσεις Μιλτή, τη φανέλα με την Ocean Tankers χορηγό και πως περνούσατε τόσα χρόνια τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ (καλημέρα Νικ).

Πριν λίγο καιρό εντωμεταξύ φορούσατε στον Κούμα τη φανέλα της ομάδας σας και πέρσι ποζάρατε με την κάρτα αγκαλιά.

Πελλοί όλης της Κύπρου ενωθείτε. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΕΤΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]