ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Νέο κάλεσμα Παν.Συ.Φι. «Η παρουσία όλων την Τετάρτη είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη»


Κάλεσμα προς όλους τους οργανωμένους..
 - Μήνυμα ότι θα πάνε ΓΣΠ έστειλαν μέσω facebook, οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ και καλούν όλους να παρακολουθήσουν τον εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση, σε γιγαντοοθόνη που θα στηθεί έξω από τη ΝΟΤΙΑ κερκίδα του ΓΣΠ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 
 - Θα προηγηθεί πορεία από τον οίκημα του Συνδέσμου που στεγάζεται στο Σωματείο.

03/02/2020
«Αν νομίσατε κύριοι "κουμπαροκυβερνώντες", πως με κάρτες και αθέμιτα μέσα θα μας νικούσατε...πέσατε έξω. Γιατί για κακή σας τύχη δεν πεθάναμε. Είμαστε εδώ ακόμα, ζωντανοί και πιο δυνατοί από ποτέ, στρατολογημένοι να υπηρετούμε την ιδέα που λέγεται ΑΠΟΕΛ, ιδέα η οποία τον τελευταίο καιρό δέχεται ένα ενορχηστρωμένο πόλεμο από παντού..

ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ,ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ..ΕΦΘΑΣΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσει κυρίως ο δημοκρατικός συναγερμός πόσες χιλιάδες Αποελίστες θα στραφούν εναντίον τους στις επόμενες βουλευτικές αποκλειστικά και μόνο εξαιτίας της κάρτας φιλάθλου τους…
Η παρουσία όλων την Τετάρτη είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ-ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ-ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΖΗΤΩ Ο ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ»

02/02/2020
«ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΩΡΑ 18:00 ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΣΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΙ-ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ... ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ....

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]