ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ «Ειρηνική πορεία την Τετάρτη 4/3»


Ανακοίνωση 2/3/2020

Τα αποτροπιαστικά γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στον κάθε υγιώς σκεπτόμενα Έλληνα της Κύπρου.

Όπως είναι γνωστό σε όλους, το ΑΠΟΕΛ είναι πέντε γράμματα που σημαίνουν πολύ περισσότερα από ποδόσφαιρο ή αθλητισμό, είναι πέντε γράμματα που μας αναγκάζουν να στεκόμαστε μπροστάρηδες στην πρώτη γραμμή όταν πρόκειται κυρίως για εθνικά θέματα και για το μέλλον της πατρίδας μας. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να αντιδράσουμε έμπρακτα και να στείλουμε ηχηρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας, να συστρατευτεί μαζί μας στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη,η οποία θα ξεκινήσει από την πλατεία Σολωμού και θα καταλήξει στο οδόγφραγμα της Λήδρας.

Η πορεία θα πραγματοποιηθεί τόσο ως ένδειξη συμπαράστασης στον άνανδρα κτυπημένο εθνοφρουρό ,αλλά και όσο προς τιμήν του κάθε εθνοφρουρού που βρίσκεται σε υπηρεσία, προστατεύοντας τις κυπριακές Θερμοπύλες.

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, όχι μόνο λόγω του κορονοιού, αλλά λόγω της συνεχιζόμενης παράνομης κατοχής από τον βάρβαρο Αττίλα. Ήρθε επίσης η ώρα να καταλάβουν όλοι αυτοί οι γενίτσαροι που έχουν αποθρασυνθεί πλήρως τον τελευταίο καιρό, πως ΕΤΟΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και πως ακόμα ζουν σε αυτό τον τόπο άνθρωποι που δεν ξεχνούν και δεν ξεπουλιούνται, άνθρωποι με αξιοπρέπεια που δεν καταδέχονται να τρωγοπίνουν και να συναγελάζονται με τον κατακτητή και βιαστή της πατρίδας μας.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ,ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.

«Κι αν βάζουν σύρτες στις ψυχές μας, στο στόμα μας ταινία,
υπάρχουν πεζοδρόμια υπάρχει και η πλατεία»

Υ.Γ Καλούμε επίσης τα ψευτοπαλίκαρα της Unite Cyprus ή οποιονδήποτε τουρκολάγνο επιθυμεί να κάνει ψευτομαγκιές,να ρθει ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ για να το κάνει.

Εκ φύσεως ανώτεροι,

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]