Naga Pay

NAGA PAY MONEY EMPOWERED

Τι θα γίνει; Ουδείς γνωρίζει...


Η απόφαση για αναβολή των αγώνων ελήφθη, χθες 13/3, ενώ η ομάδα των 'γαλαζοκιτρίνων' ετοιμαζόταν για την αποστολή και τον αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ σήμερα 14/3.

Θα έλεγε κανείς ότι αν δεν υπήρχε το κρούσμα του Γιατρού του Γ.Ν.Λευκωσίας, το πιθανότερο θα ήταν να δούμε κανονικά την 24η αγωνιστική, αφού μέχρι την υστάτη η ΚΟΠ επέμενε, σχεδόν πεισματικά, στη διεξαγωγή των αγώνων του Σαββατοκυριάκου και μόνο μέλημα είχε την τηλεοπτική κάλυψη όλων των αγώνων.

Έπρεπε, λοιπόν, να βρεθεί ο πρώτος θετικός στον ιό στην Κύπρο, ενώ ακολούθησαν αρκετοί άλλοι στη συνέχεια, ανεβάζοντας τον αριθμό (μέχρι τη στιγμή) στους 26 +5 στα κατεχόμενα 31, για να συνειδητοποιήσει το κονκλάβιο της ΚΟΠ ότι η κατάσταση ήταν λίγο πιο... σοβαρή από το να κλείνει απλά τις πόρτες στα γήπεδα και να θεωρεί ότι όλα βαίνουν καλώς. Με δεδομένο μάλιστα ότι όλες οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες δεν είχαν κοινή γραμμή αντιμετώπισης του ιού, η ΚΟΠ κρύφτηκε πίσω από τις αποφάσεις κάθε χώρας ξεχωριστά κι έγινε ένα πραγματικό μπάχαλο.

Ο κίνδυνος όμως για τους παίκτες ήταν ίδιος: να προσβληθούν από τον ιό (ή να τον μεταδώσουν) ο ένας στον άλλον, είτε παίζοντας σε άδεια, είτε σε γεμάτα γήπεδα. Κι αυτό ήταν ενδεχομένως το πιο σημαντικό ολίσθημα της Ομοσπονδίας. Έθεσε εν αμφιβόλω την ίδια την υγεία των αθλητών της, κάτι που βρήκε κάθετα αντίθετο τον ΠΑΣΠ και τον Πρόεδρο του Σ. Νεοφυτίδη από τη πρώτη στιγμή!

Τι θα γίνει; Ουδείς γνωρίζει...
Και τώρα τι γίνεται; Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάτι σίγουρο για να επεξεργαστεί κανείς. Μέχρι τις 31 Μαρτίου θα έχουμε αναστολή του πρωταθλήματος και ανάλογα με το πως θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η ΚΟΠ θα πράξει αναλόγως. Εκτίμηση μας είναι δύσκολο έως σχεδόν αδύνατο να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα και θα χρειαστούν γενναίες αποφάσεις για τη συνέχεια.

Πώς θα είναι τα πράγματα, λοιπόν σε 15 μέρες από τώρα, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Ειδικά με την συνεχή εξάπλωση του ιού. Κανένα σχέδιο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Ούτε για τα πλέι-οφς (μένουν ακόμα 9 αγωνιστικές), ούτε βέβαια για το κύπελλο (μένουν οι ημιτελικοί κι ο τελικός).

Το ερώτημα είναι ένα: Θα φτάσουμε να έχουμε πρωταθλητή; Όλα θα ξεκαθαρίσουν αρχές Απριλίου.

Η ΟΥΕΦΑ έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για την Τρίτη με την συμμετοχή των ομοσπονδιών μελών της, για το τι μέλλει γενέσθαι, με την συμμετοχή και της δικής μας ομοσπονδίας, ΚΟΠ.

Στον «Αρχάγγελο» οι προπονήσεις έχουν σταματήσει και στους ποδοσφαιριστές έχει δοθεί ρεπό για τον Σαββατοκυρίακο και να μείνουν στα σπίτια τους, ενώ αναμένεται να ξαναρχίσουν την ερχόμενη βδομάδα και αφού πρώτα γίνουν οι σχετικοί ψεκασμοί και απολυμάνσεις.

Euro 2020
Σε σχέση με το Γιούρο, η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί η τελική φάση του Euro στο τέλος του 2020 προκειμένου να μη διαταραχθεί η ισορροπία με τα εθνικά πρωταθλήματα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Telegraph".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]