ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Φέρνει Αποστολάκη


Μεγαλώνει την Ελληνική παροικία στον "Αρχάγγελο" ο Μ.Ουζουνίδης, με την προσθήκη του νεαρού αμυντικού του Παναθηναικού, Κωνσταντίνου Αποστολάκη, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ελληνικής ισοσελίδας *sportime.gr* ο 20χρονος Αποστολάκης δεν θα ανανέωση το συμβόλαιο του το ερχόμενο καλοκαίρι με τον Παναθηναικό και θα υπογράψει (γράφουν ότι υπόγραψε) νέο τριετές με τους "γαλαζοκίτρινους" της Λευκωσίας με σαφώς καλύτερους (λένε για διπλάσιους) οικονομικούς όρους.

Ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης είναι υιός του παλαίμαχου άσσου του τριφυλλιού, Στράτου Αποστολάκη. Ο νεαρός Αποστολάκης, γεννήθηκε στις 28/05/1999, έχει ύψος 1,78 και είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ μπορεί να παίξει και στη θέση του μεσοαμυντικού. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος U-21 ενώ έχει περάσει όλα τα κλιμάκια των U-19, U-18, U-17 και U-16 της Εθνικής ομάδας.


Το δημοσίευμα της  *sportime.gr*
«Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ βρισκόταν εδώ και μερικούς μήνες ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον θέλει στην ομάδα.
Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο παίκτης αποκαλύφθηκε ότι απάντησε αρνητικά στην ανανέωση του συμβολαίου που του έγινε, αφού ο Παναθηναϊκός δεν το κάλυπτε ούτε στο αγωνιστικό, ούτε στο οικονομικό.
Η τελευταία πληροφόρηση για τον 20χρονο διεθνή δεξιό μπακ κάνει λόγο για «τελειωμένο» deal με τον ΑΠΟΕΛ!!!
Βάσει της ίδιας πηγής, ο Αποστολάκης έχει υπογράψει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη με διπλάσιες απολαβές σε σχέση με την πρόταση του Παναθηναϊκού».
.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]