ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Paulo Jorge «Μας αξίζουν συγχαρητήρια» ► ΑΠΟΕΛ 1-1 Atletico Madrid #5 (ρετρό)


Συνεχίζουμε την "μάχη" κατά του κορωναϊού με τον 5ο αγώνα του ΑΠΟΕΛ στην ιστορία του, στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επόμενος αντίπαλος η Αθλέτικο Μαδρίτης.

Στις 25 του Νοέμβρη του 2009 ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στο στάδιο ΓΣΠ την Αθλέτικο Μαδρίτης, για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, με περισσότερους από 22 χιλιάδες ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να έχουν γεμίσει τις κερκίδες του σταδίου της πρωτεύουσας (21,200 τα επίσημα) για άλλο ένα μεγάλο ραντεβού με την ιστορία.

Πολύ καλό παιγνίδι από τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν που έπαιξαν στα ίσα τους Μαδριλένους χωρίς ίχνος κατωτερότητας. Οι γαλαζοκίτρινοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με τον Μιροσάβλεβιτς στο 5' λεπτό μετά από ασίστ του Νεκτάριου Αλεξάνδρου. Δυστυχώς η Αθλέτικο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 62' με τον Simão σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται μόνο νίκη στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλση στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου για να έχει πιθανότητες για την προνομιούχα 3η θέση που τον στέλνει στο Γιουρόπα Λιγκ, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο. Το πιθανότερο είναι ο ΑΠΟΕΛ να μην καταφέρει να πάρει το τρίποντο στο Λονδίνο, αυτό που κατάφερε όμως, είναι να έχει κάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη να υποκλιθεί στον ΑΠΟΕΛ με την παρουσία του για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

UEFA Champions League 25/11/09 APOEL FC  1-1 Atletico Madrid

Ποιοι αγωνίστηκαν:
ΧΙΩΤΗΣ
ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗΣ - Paulo Jorge - ΚΟΝΤΗΣ - ΗΛΙΑ
Nuno Morais - Hélio Pinto
Kosowski - ΜΙΧΑΗΛ (c) - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Mirosavljević

Αλλαγές: Breška - Broerse - Marcin Żewłakow
Προπονητής: Ivan Jovanovic

Ο προπονητής της Αθλέτικο, Quique Flores, παρέταξε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Asenjo, Ujfaluši, Juanito, Perea, Álvaro Domínguez, Simão, José Jurado, Cléber Santana, Ignacio Camacho, Agüero, Forlán και ως αλλαγές τους Rodríguez, José Antonio Reyes, Antonio López.


Ευρωπαϊκή πορεία 2009/2010:
2QFaroe Islands EB/Streymur3–02–05–0
3QSerbia FK Partizan2–00–12–1
PODenmark Copenhagen3–10–13–2
Group DSpain Atlético Madrid1-10-0

England Chelsea0-1
Portugal Porto0-11-2
 συνεχίζεται...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]